Raons per contractar una assegurança de Ciber risc

 

Suposo que parlar de Ciber risc, per a molta gent, pot sonar encara a ciència-ficció, però res tan lluny de la realitat, actualment cada dia, només a Espanya, es produeixen 400 ciber atacs i tots destinats a empreses.

Però, que és el Ciber risc?
El ciber crim, consisteix en què un pirata cibernètic, generalment sempre per raons econòmiques, ataca el sistema informàtic de la seva víctima que implica pèrdua econòmica, interrupció parcial o total de l'activitat del negoci, robatori d'informació amb extorsió cibernètica i finalment també danys en la reputació.

Cada vegada els ciberatacs són més perillosos, ja que avui en dia les tècniques de hacking són més complexes i difícils de preveure. Fins fa un temps els atacants utilitzaven un software anomenat malware que era portador d'un virus que danyava tot el sistema, ara hi ha molts més i diferents vies d'aconseguir el seu propòsit. Com per exemple el mètode phising que consisteix a suplantar la identitat i així obtenir informació sobre contrasenyes de targetes de crèdit o comptes bancaris.

Tenint clar que és la ciber delinqüència, suposo que la següent pregunta a fer-se és: Per què necessito una ciber assegurança? La meva empresa podria fer front a un Ciberatac? Podria fer front, per exemple, a la paralització del negoci o a una extorsió per robatori d'informació?
Refer-se d'un atac pot costar molts diners, el cost mitjà per atac és de 50.000€, i un 60% de les empreses que han patit un ciberatac ha de tancar uns 6 mesos després. Per aquest fet és molt recomanable i depenent de l'activitat del teu negoci, és indispensable contractar una assegurança de Ciber protecció.

A banda d'altres assegurances per autònoms, aquesta assegurança pensada per empreses i comerços on-line, és adient per estar protegit davant qualsevol incidència d'aquest tipus. A Assap ho tenim molt clar, i la prevenció és la millor manera de protegir el teu negoci, en contractar la nostra assegurança de ciber protecció et garantim la màxima seguretat, ja que comptem amb algunes de les següents cobertures: protecció davant un robatori, extorsió, pèrdues per interrupció de l'activitat o per fugida de dades, cobertura de danys, i sobre altres problemes que poden derivar-se d'un ciberatac. Comptem amb experts en serveis preventius i anàlisis de riscos amb servei 24hrs els 365 dies de l'any.

A més, la nostra assegurança disposa gratuïtament d'un paquet de serveis addicionals per fer-te la vida i la teva feina més fàcil.
. Assistència cibernètica 24 h.
. Software de protecció.
. Còpies de seguretat.
. Anàlisis de vulnerabilitat web, xarxa interna i externa.
. Recomanacions legals sobre protecció de dades.
. Anàlisis de reputació a les xarxes socials.
. Recomanacions de protecció cibernètica.

Si ets autònom, freelance, empresari i tens la teva activitat a Andorra, no t'ho pensis més.

Encara tens dubtes? Et detallem alguns exemples de tot el que podem fer per tu i la teva empresa:

Atac cibernètic: Si un pirata informàtic entra al teu sistema i impedeix accedir al teu ordinador, restaurem el sistema perquè puguis seguir treballant.

Robatori de dades: Si et roben dades personals dels teus clients, investiguem l'origen i l'abast de l'incident, i gestionem les reclamacions que puguin derivar-se. A banda t'ajudarem a tenir una excel·lent protecció de dades.
Responsabilitats: Si un empleat publica, informació sensible com acomiadaments, dades bancàries o mèdiques, ens fem càrrec del cost de sol·licitar la retirada de la informació i gestionar les possibles reclamacions.
Paralització de negoci: Si per un atac cibernètic, es veu obligat a suspendre la seva activitat, assumim les pèrdues econòmiques durant l'atur d'activitat.
Extorsió: Si segresten o suplanten la seva pàgina web, la recuperem i la restaurem.
Frau: Si hackegen les dades dels comptes bancaris per a robar-li diners, et retornem la quantitat que hagin robat.
 

Ni l'empresa petita, mitjana o gran, està lliure de patir un atac, i sinó que li diguin a Facebook i Google: Un cas real de ciber delinqüència:

"Así estafó 100 millones a Facebook y Google un hacker lituano":
La justicia estadounidense ordenó el pasado marzo la detención en Lituania de un ciudadano acusado de estafar 100 millones de dólares –unos 92 millones de euros- a dos gigantes tecnológicos. En su día, los nombres de los afectados no se revelaron. Pero ahora, un mes después, ha salido a la luz que Facebook y Google fueron las que cayeron en la trampa.
Utilizaron el phishing, la suplantación de identidad de un tercero, para hacerse pasar por un proveedor asiático. Todo se inició en 2013, cuando el detenido tejió una red de mails, mensajes de voz y sellos fraudulentos para hacerse pasar por un conocido fabricante asiático con el que ambas tenían relación y hacían negocios. La idea era hacerlos pagar por equipamiento informático. Durante un par de años, la jugada salió bien y los departamentos de estas dos empresas realizaron pagos millonarios. Gran parte del dinero se ha recuperado, aunque solo Google en su totalidad según declaraciones a Fortune. Fuente: La Vanguardia 29/04/2017.


Així que si vols estar segur tu, els teus clients i la teva empresa, comptar amb aquesta assegurança serà la via indispensable. Inverteix a educar als teus empleats, i contracta el producte ciber protecció.

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.