FIATC

Fiatc Seguros se situa en el Top20 del rànquing de les asseguradores espanyoles.

Amb un equip de gairebé 900 persones i quasi 90 anys d’experiència en el sector, és una de les empreses destacades per la seva fiabilitat i professionalitat.

FIATC

Els seus inicis se situen cap al 1930, quan la “Federación de Industriales del Autotransporte”  funda una mútua que els permeti assegurar els seus vehicles i els seus treballadors. Als anys 50 – 60, es consolida com a mútua i amplia el seu ventall de productes amb assegurances de malaltia, accidents de treball i incendis. Durant el període de mitjans dels 60 a mitjans dels 70, un canvi de legislació impedeix a la companyia oferir serveis d’assegurances de treball i malaltia. A aquest fet se sumen al boom de l’automòbil a Espanya i a l’obligatorietat d’assegurar els vehicles, dos condicionants que portaran a FIATC a especialitzar-se en aquest segment.

A partir dels anys 80 i fins a l’actualitat, la renovació de l’equip directiu, el canvi d’imatge i l’ampliació de la cartera de productes, converteixen a la companyia en un referent en solidesa econòmica i solvència, convertint-se en la segona mútua d’Espanya en volum de primes.

La solidesa de Fiatc rau en els seus 80 anys d'experiència i més de 850 persones en actiu.

 

Vols més informació?

Si vols més detalls sobre les garanties que t’oferim a l’empara d’aquestes dues grans asseguradores, no esperis més!