General

Per a pilotar algunes embarcacions d'esbarjo no n'hi ha prou amb tenir el coneixement i l'experiència nàutica. Des del punt de vista legal i administratiu existeixen una sèrie de requisits que has de complir si vols navegar segur i amb tranquil·litat.

Malgrat ser un dels estats més petits d'Europa, el Principat d'Andorra és un dels quals més museus disposa per quilòmetre quadrat. Una gran xarxa d'espais repartits per diferents punts del país que ofereixen al visitant una oferta cultural excepcional.

Durant els estudis, les pràctiques formatives són un període essencial en el desenvolupament tant personal com professional. Les estades formatives en una empresa són una oportunitat única per aprofundir els coneixements però també per posar en pràctica tot el que hem pogut aprendre i que ens prepara per a una propera incorporació en el món laboral.
És molt habitual que, en el pla formatiu d'un centre de formació inclou una part de formació presencial i s'enviï l’alumne a realitzar pràctiques formatives en una empresa.

7 regals pel Dia del Pare

S’acosta un dia molt especial per tots els papis: el Dia del Pare.

El proper 19 de Març, dia de Sant Josep, es celebra a Andorra el Dia del Pare, un dia senyalat en el calendari per estar al costat dels nostres pares i agrair tot el que fan (i han fet) per a nosaltres.

I segurament cada any et deu succeir el mateix... Què puc regalar-hi? Què li faria més il·lusió?

Com guardar la moto durant l'hivern?

A Andorra hi ha molta afició per la moto però tot i que molts/es l’utilitzen tot l’any, hi ha d’altres que prefereixen guardar-la amb l’arribada de la pluja, de la neu i de l’hivern, i tornar a treure-la quan arriba el bon temps.

I si ets d’aquests, segur que et demanes què és el millor per deixar la moto aturada durant un llarg període de temps perquè tingui el mínim deteriorament possible.

 

No et preocupis... A ASSAP Assegurances et donem 5 consells per guardar la teva moto durant l’hivern:

Què fer si tenim un accident a la neu?

Durant l’hivern, gran part de la població d’Andorra gaudeix de la neu esquiant, fent alguna excursió amb raquetes de neu, randonnée o bé jugant amb els més petits de la casa.

I hem de tindre en compte que o bé si esquiem o bé si realitzem qualsevol esport a la neu, és força probable que patim un accident com a qualsevol esport de risc.

 

Però... Com ho podem evitar?

Sant Valentí a Andorra: 5 plans romàntics

S’acosta un dia molt especial per a tots i totes els enamorats i enamorades: 14 de Febrer, el dia de Sant Valentí.

És un dia on volem mostrar el nostre amor infinit vers la nostra parella, gaudir d’una nit especial i plena de passió.

 

Però... Oi que cada any tens menys imaginació per sorprendre a la teva parella?

No et preocupis... Des d’ASSAP Assegurances us hem preparat 5 plans genials per deixar amb la boca oberta a la teva parella.

 

Què poden fer els meus fills aquest Carnaval a Andorra?

Benvingut Carnaval! Arriba la setmana més divertida de l’any: disfresses, desfilades de carrosses, jocs pinta-cares, etc. Moments de diversió pels més petits i els no tant petits de casa.

Aquest any, a causa de la pandèmia i de les restriccions dels països veïns, moltes famílies d’Andorra hem de buscar alternatives per la “Setmana blanca” dels nostres fills/es ja que la setmana del 15 de Febrer es suspenen les classes.

Pàgines

Subscriure a RSS - General