General

L’hivern ha començat oficialment, i així com cada estació implica diferents condicions i riscos, l’hivern pot destacar per a portar-ne algun més que les altres. Ser prudent i prevenir accidents pot sonar més difícil del que realment és. És per aquest motiu que us portem una sèrie de consells per a l’hivern que haurien d’ajudar-nos a estar segurs durant l’època més freda de l’any. Un dels principals riscos d’aquesta estació és la de patir danys deguts a la neu a casa nostra o en una de les nostres propietats.

Si algú ens hagués dit que a principis de 2020 acabaríem treballant des de casa segurament no l’haguéssim cregut. Però amb tots els esdeveniments que portem succeint durant els últims mesos, molts de nosaltres ens trobem en aquesta nova situació que, qui sap, potser acaba essent permanent.

El canvi de passar de la calor de l’estiu al fred de l’hivern fa que moltes vegades ens apaguem i minva la nostra motivació per a sortir a l’exterior. Però abans de començar amb el pla de “sofà-peli-manta”, potser seria bo plantejar-se els beneficis d’exercitar-se a l’aire lliure.

Apart de tranquil·litzar-nos de cara al més que probable augment de pes, fer esport a l’exterior té molts beneficis que potser encara no ens hem plantejat.

En el moment de contractar una assegurança per la teva llar, és normal que sorgeixin molts dubtes. De fet, seria estrany que això no passés. Una assegurança de llar, ens dóna tota la tranquil·litat que podem necessitar. Per aquest motiu, abans de contractar res, tingues en compte alguns aspectes molt importants que et permetran tenir certes cobertures abans que passi qualsevol imprevist. Com bé saps, no és obligatori però l'objectiu és que puguis estar tranquil en el que pugui passar.

Avui, 19 d’octubre, se celebra el dia mundial de la lluita contra el càncer de mama. Una malaltia que afecta milions de dones en tot el món i de la qual existeix una gran conscienciació per part de la societat. El càncer de mama és el tipus de càncer més comú en les dones, però existeix una sèrie d’hàbits saludables que ajuden a prevenir aquesta malaltia. En aquest article repassarem alguns. Som-hi!
 

És una part fonamental del nostre vehicle. Els neumàtics garanteixen la nostra seguretat al nostre vehicle i ens aporten la màxima comoditat. Amb neumàtics de bona qualitat, tot són avantatges però què passa si no és així? En escollir els de baixa qualitat, el rendiment del nostre vehicle es redueix considerablement així com el risc de derrapar. Però no només hem de tenir en compte la qualitat sinó el seu manteniment. La pressió dels neumàtics s'ha de tenir en compte per evitar l'augment del consum de combustible i sobretot per seguretat.

Ja ha arribat una de les estacions de més maques de l'any. El contrast dels colors la converteixen en una de les èpoques més especials. També podríem dir que és una de les èpoques on més precaució necessitem tenir, juntament amb l'hivern, ja que és sinònim de fred, pluges i més foscor. Però abans de res, què et sembla si t'expliquem una mica més sobre la tardor? 

La tecnologia ha canviat molt la nostra manera de fer les coses. Passem més temps davant l'ordinador i també hi dediquem més temps a fer més gestions en línia. Avui en dia, ja no necessitem desplaçar-nos tant per poder realitzar alguna tasca administrativa. Podem accedir al nostre banc en línia, podem realitzar peticions des dels portals de l'administració pública, sense oblidar-nos que totes les nostres compres es poden efectuar sense haver de sortir de casa.

Pàgines

Subscriure a RSS - General