General

Ja estem a un pas de què les nostres estacions d'esquí obrin les seves portes. Pels fanàtics de l'esquí i/o snow ja s'apropa la temporada de l'any més important.
Com tot esport, sempre hi ha un risc, i en aquesta pràctica els accidents a pistes estan a l'ordre del dia. No sempre són per culpa pròpia, ja que malauradament sempre hi ha gent irresponsable que pot causar danys a un tercer, inclús ja hem sentit de vegades, que fins i tot s'ha mort alguna persona.

Generalment, quan comencem a preparar un viatge, i més si es tracta d'un de llarga estada, elaborem una llista de tot el que ens caldrà. Segons el destí, la companyia i l'època de l'any, hi ha coses imperatives que ni tan sols es qüestionen, però la tasca oblidada acostuma a ser la d'afegir en aquesta llista el fet de contractar una assegurança de viatge.

A Andorra, a partir de l’1 de novembre i fins al 15 de maig, és obligatori dur els vehicles amb equipaments especials​.

Som un país de neu, i com cal, ens hem d’assegurar en circular per les nostres carreteres els més segurs possible. A banda, també que hi ha sancions per part del cos policial, que poden anar des dels 180 € fins als 500 €.

Però que passa, quan conduïm sense rodes d’hivern amb neu o gel?

 

La comoditat de viatjar amb total independència cada vegada està creant més adeptes. Cada estiu es sumen més famílies en fer turisme sobre dues rodes, ja que portar la "casa" a sobre té molts avantatges.

Però no consisteix només a posar les nostres pertinences dintre de la caravana i marxar, cal tenir en compte les següents recomanacions per tal que el viatge sigui tot un èxit:
 

Pàgines

Subscriure a RSS - General