General

Què fer si tenim un accident a la neu?

Durant l’hivern, gran part de la població d’Andorra gaudeix de la neu esquiant, fent alguna excursió amb raquetes de neu, randonnée o bé jugant amb els més petits de la casa.

I hem de tindre en compte que o bé si esquiem o bé si realitzem qualsevol esport a la neu, és força probable que patim un accident com a qualsevol esport de risc.

 

Però... Com ho podem evitar?

Sant Valentí a Andorra: 5 plans romàntics

S’acosta un dia molt especial per a tots i totes els enamorats i enamorades: 14 de Febrer, el dia de Sant Valentí.

És un dia on volem mostrar el nostre amor infinit vers la nostra parella, gaudir d’una nit especial i plena de passió.

 

Però... Oi que cada any tens menys imaginació per sorprendre a la teva parella?

No et preocupis... Des d’ASSAP Assegurances us hem preparat 5 plans genials per deixar amb la boca oberta a la teva parella.

 

Què poden fer els meus fills aquest Carnaval a Andorra?

Benvingut Carnaval! Arriba la setmana més divertida de l’any: disfresses, desfilades de carrosses, jocs pinta-cares, etc. Moments de diversió pels més petits i els no tant petits de casa.

Aquest any, a causa de la pandèmia i de les restriccions dels països veïns, moltes famílies d’Andorra hem de buscar alternatives per la “Setmana blanca” dels nostres fills/es ja que la setmana del 15 de Febrer es suspenen les classes.

Nova normativa de les cookies

Ikea, Twitter, Google, Amazon, Vueling... Són exemples d’algunes empreses que en menys d’un any han rebut sancions per no tindre la política de cookies del seu lloc web d’acord amb la normativa legal.

Autònoms: motor econòmic d'Andorra

Hem pogut veure com al llarg de la història, èpoques de crisi han acabat virant cap a èpoques d’oportunitats.

En tots els nostres anys d’història, i sobre tot dels països veïns tenim múltiples exemples de com els ciutadans ens hem adaptat als problemes que ens rodejaven i em sabut treure profit.

Apps per ajudar-nos amb els propòsits del 2021

Ja estem a mitjans de gener i és el moment en que comencem a veure si els propòsits que ens havíem plantejat per aquest 2021 són factibles, o realment ens costaran més del que esperàvem (com gairebé sempre ens passa a gran part de la població :)).

Expressions com “Aquesta vegada sí ho faré”, “faré esport com a mínim 5 dies a la setmana” o bé “sí o sí m’haig de posar les piles amb l’anglès” hem repetit cada any... Però a mesura que passen les setmanes, els mesos,... anem perdent l’entusiasme i ens anem “relaxant”

Esdveniments destacats al 2021

Què ens depararà aquest 2021? Des d’ASSAP Assegurances hem volgut recollir els esdeveniments esportius, culturals i de negocis més destacats d’aquest any.

 

El Rover Perseverance de la NASA aterrarà a Mart – 18 de Febrer

Aquest rover estudiarà l’entorn astre biològicament de Mart , els seus processos geològics i recollirà mostres que ens permetran conèixer millor el nostre veí planetari.

 

Andorra SKIMO - 20 i 21 de Febrer

Adéu 2020, Benvingut 2021!

Estem a pocs dies d’acabar un any diferent, estrany i que molts esperem no haver de tornar a viure.

Però no tot ha estat negatiu en aquest any 2020. Des d’ASSAP Assegurances volem destacar successos positius d’aquest any (que els negatius ja els coneixem tots):

· Menys contaminació

La quarantena i el teletreball ens ha portat moltes coses negatives, és cert, però també hem d’afirmar que hem aconseguit reduir els nivells de contaminació i situar-nos a nivells que feia molts anys que no s’aconseguien.

Esta navidad compra online

Aquest any viurem un Nadal diferent, el primer Nadal amb la nova normalitat.

Un Nadal on a causa de les mesures preventives per la COVID19, no viurem grans aglomeracions als centres comercials i superfícies retail en general ja que gran part de les compres nadalenques es realitzaran via online.

De fet, d’acord amb diferents prediccions sobre el comportament dels consumidors per la temporada de Nadal del 2020, s’espera un augment del 35% en el comerç digital (el 2019 va haver-hi un increment d’un 8%).

Pàgines

Subscriure a RSS - General