General

Arriba el moment de l’any més desitjat. Tot i els esdeveniments dels últims mesos, no hi ha res que puguem arribar a tenir més ganes que poder sortir i descobrir món. En definitiva, res com les vacances. Aquest any és especial i més que mai ho hem de fer amb respecte i molta protecció. Avui volem aprofitar per explicar-te perquè és tan important viatjar amb seguretat. No només per un tema d’assegurances, que és la nostra especialitat, sinó també per evitar qualsevol imprevist que puguis tenir.

Anar de vacances a un càmping o acampar en alguna zona permesa, sempre és una opció triada pels que volen fugir de les típiques vacances d'hotel i volen gestionar-se els seus horaris, a més amb nens sempre és una opció molt divertida.
 

Però pels que mai heu anat d'acampada o heu llogat una autocaravana, us detallem tot un seguit de recomanacions:

Aquest estiu, les vacances per a molts, a causa de les restriccions causades per la COVID-19, seran principalment pel territori Espanyol.

La web de viatges Tripadvisor, als seus usuaris, els hi va fer una enquesta per les destinacions nacionals més populars, aquestes són Tenerife, Benidorm i Mallorca.

Per contra, molts opten per Girona i la ciutat de Barcelona. Els paisatges que ofereix la costa brava sempre tenen un gran atractiu i la ciutat és la preferida per a fer una escapada, per davant de Madrid.

Fer esport està de moda (i que duri...) Però, saps quins beneficis aporta l'esport al nostre organisme més enllà de la part física? Si fas esport de tant en tant i et pares a pensar, veuràs que les sensacions que experimentes en acabar (si la sessió no ha presentat cap problema) són molt positives.

Sembla que ja tornem a poc a poc a la normalitat i també queda molt poc per a poder gaudir, de la platja, el mar, i per a alguns poder sortir a navegar en alta mar.
Gaudir de la immensitat del mar, descobrir racons com cales amagades i exclusives o gaudir de diferents ports nàutics, és molt divertit i molt bon pla per a les vacances d'estiu.

A banda de fer-ho divertit, s'ha de fer segur, i la millor manera és conèixer que assegurem amb les pòlisses d'embarcacions per tal de només gaudir del mar sense amoïnar-te per res.

Durant l'estat de confinament, els problemes de comportament es poden agreujar en tots els nens en general, i amb major intensitat, en els nens i nenes diagnosticats de trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat (TDAH).

Des del mes de març a on el nostre país es va paralitzar, són molts els afectats avui dia per la crisi econòmica que representa aquesta inactivitat laboral.
 

Assalariats acomiadats, empreses i autònoms amb despeses fixes però sense cap facturació. En major o menor mesura molts podran sobreviure, però malauradament per a molts això es traduirà amb un cessament indeterminat de l'activitat.

Aquest diumenge dia 03, deixant de banda que sigui un dia comercial, i que aquest ens tocarà celebrar-ho en confinament, és maco poder felicitar, tant sigui l'oficial com la no oficial, ja que ni hi han pares, avis, tiets que són també mares, a tots ells reconèixer la seva dedicació, amor incondicional, estimar-nos bé i bonic, ajudar-nos, protegir-nos, educar-nos... etc.

Pàgines

Subscriure a RSS - General