General

Segurament a la feina ja us estan demanant la previsió de vacances per aquest 2020. Hi ha gent que les organitza amb un any d’antelació i n’hi ha que ho fan sobre la marxa.

Siguin com siguin les teves, tingues en compte els festius d’Andorra dels que gaudirem aquest any 2020.

Abans, però una recomanació!!! No oblidis de contractar una assegurança de viatge, i vagis  on vagis fes-ho tranquil! 

Ja falta molt poc per a les trobades familiars i d'amics en les que el menjar és el gran protagonista. És important gaudir d'aquestes celebracions i àpats i no privar-se, però sempre amb moderació i intentar compensar a la nit o l'endemà, no només amb el menjar sinó amb les begudes.

Si ets dels que aprofites i fas vacances per gaudir de tot el Nadal amb els teus peques, segurament a banda dels dies en què ja els tens ocupats amb compromisos familiars, et demanis que pots fer la resta de dies per tal que podeu gaudir al màxim d'aquestes vacances i sigui divertit pels més petits de casa.

A continuació us informem dels destins, activitats i mercats de Nadal que no us podreu perdre:
 

A Andorra la seguretat social cobreix un 75% de les despeses mèdiques. Per a tenir accés a la remuneració, s'ha de tenir nacionalitat andorrana o l'autorització d'immigració que ens permeti treballar al país.

El sistema andorrà de seguretat social es divideix en dos models de prestacions:

Ja estem amb un peu a les festes nadalenques, ahir parlava amb uns companys de feina i comentàvem que cada any es repetia la mateixa història. Amb l'encesa de llums al carrer i botigues ja et senties pressionat a decorar la teva llar ja al mes de novembre. Així que qui mes o qui menys, ha de treure les caixes del traster i posar-se en acció.

Ja estem a un pas de què les nostres estacions d'esquí obrin les seves portes. Pels fanàtics de l'esquí i/o snow ja s'apropa la temporada de l'any més important.
Com tot esport, sempre hi ha un risc, i en aquesta pràctica els accidents a pistes estan a l'ordre del dia. No sempre són per culpa pròpia, ja que malauradament sempre hi ha gent irresponsable que pot causar danys a un tercer, inclús ja hem sentit de vegades, que fins i tot s'ha mort alguna persona.

Generalment, quan comencem a preparar un viatge, i més si es tracta d'un de llarga estada, elaborem una llista de tot el que ens caldrà. Segons el destí, la companyia i l'època de l'any, hi ha coses imperatives que ni tan sols es qüestionen, però la tasca oblidada acostuma a ser la d'afegir en aquesta llista el fet de contractar una assegurança de viatge.

Pàgines

Subscriure a RSS - General