General

Una de les preocupacions que tenen els que tenen gossos, en quant arriba l'estiu i l'època de vacances, és trobar un destí amb hotels que acceptin animals, que siguin establiments "pet-friendly".

Actualment a Internet, es poden trobar webs amb consells per viatjar amb el gos, tenen publicacions amb tota mena de recomanacions i destins per anar amb gossos.
Pots trobar informació d'excursions, rutes i/o activitats per gaudir amb la teva mascota.

 

 S'apropa l'època de les vacances i des d'Assap assegurances volem donar-te els consells i les eines per avançar-te a totes les circumstàncies que puguis trobar a la carretera.

 Tot i que ens agradaria que aquest document no existís, ja que voldria dir que no hi ha cap accident, no pot estar això més lluny de la realitat. Per tant nosaltres volem que aquest estiu tu i els teus companys de viatge tingueu tota la informació a l'abast.

 ¿Que és una declaració amistosa d'accident? 

 

 

Amb l’arribada de la calor és inevitable començar a utilitzar l’aire condicionat del nostre cotxe.

Que passa quan no surt l’aire fred? Saps les causes?

Algunes podràs solucionar-les tu mateix, però d’altres més complexes malauradament l’hauràs de portar al mecànic.

Una de les causes més freqüent i fàcil de solucionar, és el filtre, comprova que estigui net i en el seu lloc.

 

Tant el Cafè com el Te tenen la mateixa substància però originada de plantes diferents. Els seus efectes al nostre organisme són diferents a causa de la resta dels components de cada planta. Per exemple la cafeïna, la teïna i la guaranina són la mateixa substància però els seus efectes són ben diferents.

Avui en dia es parla que el Cafè millora l'esperança de vida i alleuja l'asma, prevé l'Alzheimer i el Parkinson. I si prens 2 tasses al dia, millores el teu ritme cardíac.

 

Creus que la teva feina no és gens fàcil? Que és un rotllo? T’avorreix?

Per contra, estàs sense feina i vols optar a una professió original, i a on no hi hagi tanta competència per optar al lloc de treball?

Et detallem un recopilatori d’algunes de les professions més rares del món :

 

 

Els bussejadors experimentats saben que cal tornar si o si a la superfície, ja que a certa profunditat no hi ha llum, la pressió pot ser mortal i les bombones tenen el seu temps limitat d'oxigen.

Michael Lombardi i Winslow Burlesón són un explorador del National Geographic i un professor de la Universitat de Nova York, que han creat el primer sistema per a poder realitzar immersions més llargues i profundes.

Ja ens agradaria poder assistir a totes, però és pràcticament impossible així que pels afortunats que ja teniu alguna entrada o pels que ara us assabenteu de tot el que arribarà, us detallem a continuació els concerts que tindrem "a prop" de casa nostra de les pròximes gires internacionals.
 

- Morat
El quartet colombià de pop aquest 2019 aterraran el 12 de maig al WiZink Center de Madrid, i el 18 de maig al Sant Jordi Club de Barcelona.

Pàgines

Subscriure a RSS - General