L´equip d´Assap Assegurances participa en la 5a edició de l'Skimo Femení

Des d'Assap Assegurances ens enorgulleix participar en esdeveniments solidaris i mantenim intacta la nostra voluntat de continuar promovent i reivindicant el paper de la dona en l'esport femení i en tots els àmbits de la nostra societat.

Després de l'obligada cancel·lació l'any 2021 a causa de la pandèmia, el sector del Pla de la Caubella de Pal Arinsal va acollir, el passat 6 de març, la cinquena edició de l'Skimo Femení amb una doble cursa en les modalitats d'esquí de muntanya i raquetes de neu. Com en edicions anteriors, Assap Assegurances va tornar a patrocinar la prova i, alhora, va ser part activa de la competició, formant equip dins de la categoria de raquetes de neu, prova que va comptar amb un traçat de 3,4km fins al Pla de la Cot i tornada al Plau de la Caubella.

Celebrar de manera anticipada el Dia Internacional de la Dona i promoure l'esport de la neu en el sector femení

5a edició de l'Skimo Femení

Si hi ha un aspecte que caracteritza l'Skimo Femení de Pal Arinsal aquest és, sens dubte, el seu caràcter solidari i reivindicatiu. En aquest sentit, la prova va servir perquè totes les participants (315 dorsals sumant les dues modalitats) poguessin celebrar, de manera anticipada i amb l'esport com a fil conductor, el Dia Internacional de la Dona i, al mateix temps, reivindicar el paper femení en l'esport de neu.

Quant al vessant solidari, tota la recaptació obtinguda amb els 315 dorsals (els homes podien participar, però sense puntuar) es va destinar íntegrament a una entitat del país, concretament a l'Associació d'Afectats d'Autisme d'Andorra (Autea).

 


Guanyadores d'una jornada 100% solidària

Tot i no ser el més important, la guanyadora de la cursa d'esquí de muntanya va ser Loli Mellado, amb un temps de 37 minuts i 53 segons. Pel que fa a la modalitat de raquetes, prova on va participar l'equip d'Assap Assegurances, la participant més ràpida a completar els 3,4km va ser Marina Vishniakova, amb un temps de 26 minuts i 47 segons.

La jornada va posar el punt final amb un dinar solidari i una festa après-ski. Des d'Assap Assegurances ens enorgulleix patrocinar i participar en esdeveniments solidaris i mantenim intacta la nostra voluntat de continuar promovent i reivindicant el paper de la dona en l'esport femení i en tots els àmbits de la nostra societat.

dia dona andorra

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.