Els valors que ens mouen

Excel·lència en el servei

Som un equip de professionals implicats en les necessitats dels nostres clients, amb vocació de servei per donar solucions àgils i compromeses.
Els nostres assegurats i les seves necessitats són la nostra màxima prioritat: tant en el moment de proposar-los una cartera de productes ajustats a les seves necessitats, com d'aportar-los una resposta ràpida i eficaç en la gestió de sinistres o incidències.

Missió

Oferir als nostres clients un servei exemplar a un cost just, que proporcioni tranquil·litat i seguretat, gràcies al treball dels nostres professionals i a la  garantia de les companyies de referència amb les quals col·laborem.

Visió

Continuar essent una empresa de referència en el mercat andorrà, que creix de manera sostenible a través de l’oferta d’assegurances integrals i de la millora constant en l’atenció i el servei ofert als nostres assegurats.

Valors

Els Valors sobre els quals ASSAP es basa són la proximitat, la professionalitat, l’experiència, la vocació de servei i l’adaptabilitat. Què s'aconsegueix gràcies a l’ampli ventall de productes què disposen per oferir una proposta idònia per a cada assegurat.

Assegurem el que més valores

Des dels nostres inicis, hem volgut ser molt més que una empresa convencional, tot i mantenint un compromís constant amb la voluntat de satisfer els nostres clients. Per sobre de tot, ens preocupa què pensen els nostres assegurats als quals intentem oferir sempre un excel·lent tracte i servei en les seves demandes.

Més de 40 anys d’història

 

1972

La nostra activitat en el sector assegurador s’inicia fa gairebé mig segle amb el nomenament del senyor Pere Altimir Cervós - pare dels socis fundadors d’ASSAP, S.A - com a Delegat de Zurich. Com a representants de Zurich, treballem en exclusiva amb aquesta companyia, adaptant les necessitats dels nostres clients als productes de la companyia.

 

1990

Amb la incorporació de la segona generació al negoci familiar, es constitueix la societat ASSAP, S.A., amb el propòsit d’adaptar i estructurar la nostra activitat dins del sector assegurador.

 

1993

Data històrica per Andorra i també per a nosaltres. Mentre el país aprova la seva primera Constitució, l’evolució i el nostre creixement com a empresa ens permet a adquirir una segona Delegació,  Fiatc Mútua d’Assegurances. D’aquesta manera podem ampliar el servei i el ventall de productes oferts als nostres clients, a la vegada que ens permet adaptar-nos millor a les seves necessitats.

 

Deixem enrere doncs, la mentalitat d'agent exclusiu d'assegurances (lligat a una asseguradora en exclusiva) per treballar com a corredors, fet que ens permet adaptar-nos a les necessitats específiques dels nostres clients sense les limitacions de treballar amb una única companyia d’assegurances.

L’experiència del nostre equip en el sector de les assegurances,  tant en la tramitació i contractació com en el seguiment i resolució de sinistres, ens permet gestionar i donar assessorament a clients complexos com ara grups d’empreses o  l’Administració Pública.

 

2018

Actualment comptem amb un equip humà de + de 10 persones  (sense tenir en compte agents externs) i amb un ventall de + de 50 productes.