5 raons per contractar una assegurança de vida

 ?T'has plantejat mai que pots necessitar una assegurança de vida?

... I si a casa ets el que econòmicament aportes més
... I si ets un directiu i de tu depèn l'empresa
... I si tens un ofici que en cas d'invalidesa no et permeti treballar

Pensar en la mort, en un risc d'invalidesa, en una incapacitat temporal o una invalidesa professional, en malalties, en una baixa, no són pas preguntes freqüents que ens fem, però el que està clar, és que tots volem assegurar el futur i la salut, nostre i de la família, per tant, saps quines són algunes de les tranquil·litats que et pot proporcionar una pòlissa de vida? Saps les seves prestacions? L'estalvi que suposa en molts casos?

. Protegeix a la teva família:
Mantenir durant uns 3 anys el nivell de vida de la teva família, fins que els permeti refer-se de l'impacte econòmic de la pèrdua.
Si per exemple els teus fills estan estudiant, no els hi faltaran els medis per a poder continuar amb els seus plans de futur.

. Préstec, Hipoteca:
Protecció davant el deute que suposa el capital pendent d'un préstec. El Préstec pot ser
de titularitat de l'empresa o de l'assegurat. 

. Empresa:
Cobertura davant les pèrdues econòmiques i cost de substitució d'un directiu en la seva empresa. Assegura la continuïtat de l'activitat d'aquesta.

. Invalidesa:
Protecció econòmica que es posa a l'abast en cas d'invalidesa a causa d'un accident, malaltia o malaltia greu, que no et permeti treballar.

Part dels avantatges que té, és que és un producte per a la mateixa persona o pels familiars més propers, i el preu és molt inferior del què es pensa. Fins i tot pots fer front a l'impost de successions.

També, els grans desconeguts, són els serveis addicionals que la mateixa pòlissa pot proporcionar:
. Servei de testament on-line.
. Gestió del final de la vida digital.
. Assessorament telefònic.
. Segona opinió mèdica per especialistes de prestigi.

Sigui quin sigui el teu cas, existeixen diferents tipus, per el que només s'ha d'escollir la que encaixi millor en les teves necessitats. Sigui per inversió o per prestació, però anima't i informat sense compromís!

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.