7 regals pel Dia del Pare

S’acosta un dia molt especial per tots els papis: el Dia del Pare.

El proper 19 de Març, dia de Sant Josep, es celebra a Andorra el Dia del Pare, un dia senyalat en el calendari per estar al costat dels nostres pares i agrair tot el que fan (i han fet) per a nosaltres.

I segurament cada any et deu succeir el mateix... Què puc regalar-hi? Què li faria més il·lusió?

Des d’ASSAP Assegurances us volem donar 7 idees de regals molt originals i de ben segur que els rebran amb molta alegria:

1. Pijama amb foto familiar

El papa de la casa és dels que utilitza pijama? Regala-li un pijama amb la foto més divertida de la família… Què millor que dormir sempre acompanyat amb els que més estimes?

2. Esmorzar a domicili

Si el papa és dels que cada dia prepara l’esmorzar per a tota la família... Fem que el Dia del Pare li portin l’esmorzar a casa! Bona idea eh!

3. Polsera personalitzada

Una polsera personalitzada amb un missatge especial i únic, li farà molta il·lusió i la portarà sempre al canell. Un record amb molt d’amor.

4. Kit per cuidar la barba

Si el pare és un “barber” segur que amb aquest regal encertaràs!

Un bon kit per cuidar la barba ha de tindre una pinta especial, xampú per a la barba, unes tisores i un oli hidratant.

5. Bíblia “Masterchef”

És un “cocinitas”? Li encanta la cuina?

Amb la “Bíblia de Masterchef” aprendrà tots els secrets per a la cuina, receptes, com utilitzar el material de cuina de forma correcta... Ah, i tu podràs gaudir de receptes de categoria!

6. Kit per elaborar cervesa a casa

Ja fa un temps que es va posar de moda elaborar la cervesa de forma artesanal i si al teu pare li encanta la cervesa... Regala-li el kit perquè se la pugui preparar ell mateix.

7. Tocadiscs vinils

Si el teu pare és un clàssic, segur que et dirà que la música en vinil sempre sona molt millor, i la veritat és que totes les cases chic en tenen. Tot clàssic vol tindre un tocadiscs a casa per escoltar els seus vinils més especials, i actualment podem trobar moltes ofertes interessants al mercat.

Ja tens clar que li regalaràs al teu pare?

 

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.