A ASSAP tenim l´assegurança ideal per al teu comerç

Obres un comerç? O un negoci que disposa de dades sensibles i confidencials? A ASSAP tenim les pòlisses adients per a cada cas.

És necessari assegurar un comerç o negoci?

A l'hora d'iniciar l’aventura d'obrir un negoci, independentment del sector, és normal que apareguin molts dubtes. Un dels temors més habituals és com fer front a imprevistos que d'inici ni es plantegen, però que poden ocórrer, i arribat el moment, cal resoldre'ls de manera que puguem mantenir el nostre negoci en funcionament evitant al màxim el patiment que pugui ocasionar un accident.

 

Obres un comerç i busques una assegurança que et doni tranquil·litat?

Entenem com a comerç tota aquella activitat que es dedica a la transferència o intercanvi de productes o serveis entre persones físiques o entitats en què intervé l'economia. Cal dir que la llei obliga a disposar d'una assegurança que protegeixi el negoci de qualsevol mena d'incident.

A ASSAP tenim cobertures per a tots els negocis. Si el teu projecte s'engloba en el sector comerç, tenim l'Assegurança Multirisc Comerç, amb la qual assegurem el local i els béns que hi conté. L'assegurança contempla qualsevol contratemps o sinistre que afecti directament l'activitat comercial del negoci, el seu continent i el seu contingut. En la pòlissa que oferim a ASSAP, incloem cobertures amb franquícia i sense franquícia a més de cobertures addicionals que garanteixen la màxima tranquil·litat.

 

Quina assegurança es necessita per obrir un comerç?

Posem un exemple d'un comerç físic

 

ASSEGURANÇA COMERÇ

Imaginem que el comerç que volem assegurar és un centre d'estètica. La primera sensació és que el negoci no presenta gaires riscos, ara bé, cal que tinguem en compte els aspectes que depenen i els que no depenen únicament de les nostres accions.

Cal contemplar diferents possibilitats com:

  • Un incendi, tenint en compte que aquests centres tenen assecadors de cabell i materials elèctrics que per un mal funcionament o deteriorament poden produir curtcircuits, iniciar una flama i d’aquesta, un foc.
  • També es poden ocasionar danys per fuites d'aigua que poden afectar el mateix negoci o a tercers.
  • Més enllà, hi cap la possibilitat d'haver de fer front a un judici per denúncia i, per tant, disposar d'una defensa jurídica 
  • Patir un robatori quan ens dirigim a ingressar la recaptació de la jornada.
  • O més factible encara: la pèrdua de les claus del centre.

En tots aquests casos, l'Assegurança Multirisc d'ASSAP, et garanteix la cobertura sota la pòlissa contractada.

 

Es poden assegurar les dades i contingut digital?

Un exemple d'un comerç amb operativitat digital

 

ASSEGURANÇA CIBER RISC

En un altre àmbit de riscos i que cal estar ben protegit, és el que ens han portat les noves tecnologies. Parlem del Ciber Risc. Els ciberatacs són delictes que es produeixen en milers de casos diàriament arreu del món

Citem un segon exemple per a aquests casos: Un bufet d'advocats. Més enllà dels riscos habituals que poden estar exposats com incendis, fuites d'aigua, robatoris, etc., el fet de disposar de dades sensibles i confidencials de clients, els fa molt més vulnerables en aquest sentit que altres tipus de negocis. En aquests casos, es poden donar les següents situacions:

  • Un atac cibernètic 
  • Robatori de dades personals
  • Robatori de dades bancaries 
  • Extorsions per amenaça de divulgació de dades confidencials

Totes elles poden ocasionar mals de cap de dimensions incalculables.

A ASSAP disposem de l'Assegurança Ciber Risc, especialment dissenyada per protegir a les empreses de possibles atacs cibernètics i les conseqüències que aquests poden provocar. Aquesta pòlissa és recomanable a totes aquelles empreses que disposin de dades sensibles i, per tant, un atac d'aquesta índole els podria suposar un dalt a baix irrecuperable en cas de no disposar d'una assegurança adequada.

 

Necessites més informació o assessorament personalitzat sobre els nostres serveis d’assegurances per a un comerç? Demana un pressupost sense compromís a la nostra web.

Contacta’ns

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.