Activitats on-line gratuïtes pel confinament

Ara que ens toca estar a casa tot el dia, segurament tindràs moments a on et demanis que més podries fer. Disposem de tant temps lliure (sobretot els que no tenen nens) que arriba un moment en el qual et dóna la sensació o que ja ho has fet tot o que la imaginació ja no et dóna per a més.

Anteriorment us vàrem donar idees per a poder fer activitats divertides amb els nens, però que passa amb nosaltres, els adults? Aquí us donem algunes idees que podeu posar en practica durant la duració del confinament a causa de la covid-19:

  • Re decorar la casa/pis: Segurament que algun dia has pensat a canviar de lloc un moble del saló o pintar de color les parets de la casa, perquè ara és el millor moment per a poder posar-ho en practica. Sabem que n'hi ha materials que no es poden comprar per a poder fer aquest tipus de canvis, però segur que amb el que teniu a casa podeu donar un nou aire a qualsevol lloc de casa vostra, canviant de lloc, distribuint l'espai o fins i tot aprofitar i fer neteja dels armaris.
  • Iniciar alguna sèrie/pel·lícula: Ara és el moment de començar amb alguna sèrie que no havíem pogut veure o alguna pel·lícula que ens ha quedat en la llista de pendents. Plataformes com NetflixHBO o inclús You tube poden ser de gran ajuda, ja que ofereixen un llistat d'opcions per a tots els gustos.
  • Llibres: Durant el confinament moltes biblioteques o botigues han llançat llibres on-line gratuïts, aprofita per a poder trobar el que més t'agradi i descobrir noves històries i/o aventures.
  • Tours per museus: Si, és possible, molts museus ofereixen tours virtuals gratuïts per descobrir els seus racons més interessants. Els museus des de les seves pàgines webs ofereixen aquests tours i si no amb l'eina Google Arts & Curlture que disposa d'un espectacular catàleg d'art.
  • Obres de teatre: A la plataforma gratuïta www.myoperaplayer.com amb el codi OperaEnCasa, podeu gaudir de diferents òperes i teatre gràcies al Gran Teatre del Liceu i el Teatro Real.
  • Receptes de cuina: També és el moment per a descobrir noves receptes de cuina que no havies provat mai de fer, sobretot si tens canalla els hi encantarà experimentar i ajudar en aquesta activitat. A You Tube o Instagram pots trobar receptes fàcils i originals.
  • Exercici físic: Si ets dels que ja ho feies o dels que no ho has fet mai, és un bon moment per iniciar-se o continuar amb l'exercici físic. A You tube es poden trobar molts vídeos tutorials per a poder fer-ho a casa i sobretot n'hi ha que posen exemples amb materials que tots tenim a casa.
  • Exercici mental: Si l'exercici físic és important, també ho és el mental. Pots entrenar la ment fent sudokus, puzles o crucigrames.
  • Ensinistrar la mascota: Si tens un gos, pots aprofitar per ensinistrar-lo durant el confinament. Existeixen moltes apps que amb vídeos ajuden a aconseguir-ho.

#quedatacasa

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.