Andorra, destí de muntanya

El principat d'Andorra, és una destinació que a l'hivern, amb tot el ventall d'ofertes pels turistes, és un país que pràcticament els hotels sempre estan en màxima ocupació; Sempre hi ha molta gent i en època de vacances com les de Nadals i setmana santa no hi cap ni una agulla.

Però la gran desconeguda encara és Andorra a l'estiu. És també una molt bona època per venir a descobrir-la o tornar a gaudir del nostre "petit" gran país.
I molts es demanen, que es pot fer a Andorra a l'estiu? Doncs hi ha moltes coses que es poden fer durant la primavera, l'estiu i la tardor a Andorra. Esport, natura, relax, compres, etc.

Si t'agrada la natura, i gaudir de l'esport a l'aire lliure, durant l'estiu, les dues estacions d'esquí del país tenen moltes activitats de muntanya, totes elles activitats a l'aire lliure, en les que pots fer rutes de senderisme gaudint dels llacs i els parcs naturals i la diversitat de la flora que amb la neu no es pot apreciar. L'accés no és un altre que amb els telecabines en les que les vistes panoràmiques, fins a arribar a dalt de tot, no passen desapercebudes.

A banda d'això també pots trobar concerts i fires dins de la programació de les festes de cada parròquia. La més rellevant sempre és la festa major d'Andorra la Vella, que és sempre a principis d'Agost en la que la traca final sempre és un concert d'alguna banda o músic del panorama musical actual. Aquest any en concret tocaran per primera vegada al país la banda colombiana Morat.

També des de fa uns anys durant el mes de juliol pots gaudir del Cirque du soleil que inclús pots adquirir entrades gratuïtes a peu dret.

Si el que et ve de gust és descans i relax, Caldea, el centre termoludic del país, sempre és una bona opció, sense oblidar-nos de l'oferta cultural dels museus.

Com a visita obligada, cal remarcar els miradors del país, en concret un de nou que es troba a la parròquia de Canillo, El Mirador Roc del Quer amb la seva vista panoràmica sobre una passarel·la de 20 metres de llarg i que sembla que estiguis suspès en l'aire. No apte pels que tenen vertigen.

I un dels reclams cada vegada més en auge, és el cicloturisme. Som territori ciclista, ja que pots trobar fins a 21 ports de muntanya. Tant la Vuelta Espanya com el Tour de França escullen Andorra per alguna de les seves etapes.
I pels que els hi agrada l'experiència de la BTT, a Vallnord tenen el bike park, l'àrea de BTT més espectacular del Sud d'Europa. De fet és l'escenari de la copa del món de BTT.

I si amb tot això encara tens dubtes perquè un dels membres de la família és la vostra estimada mascota, Andorra és un país pet-friendly, molts hotels els accepten, trobareu pipicans i fins i tot podreu gaudir de la gastronomia andorrana, ja que en quasi tots els establiments són acceptats.

Vinga que no hi ha cap excusa! Benvinguts a Andorra!

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.