Apps per ajudar-nos amb els propòsits del 2021

Ja estem a mitjans de gener i és el moment en que comencem a veure si els propòsits que ens havíem plantejat per aquest 2021 són factibles, o realment ens costaran més del que esperàvem (com gairebé sempre ens passa a gran part de la població :)).

Expressions com “Aquesta vegada sí ho faré”, “faré esport com a mínim 5 dies a la setmana” o bé “sí o sí m’haig de posar les piles amb l’anglès” hem repetit cada any... Però a mesura que passen les setmanes, els mesos,... anem perdent l’entusiasme i ens anem “relaxant”

Per això, des d’ASSAP et portem una llista d’aplicacions mòbils per ajudar-nos a complir amb els nostres propòsits d’any nou (ens enviaran alertes o missatges amb motivació, podrem monitoritzar els nostres progressos, compartir-ho amb qui vulguem, etc). Perquè la tecnologia també ens pot ajudar en aquests casos:

 

  • Estalviar més

Amb l’app Fintonic podràs controlar les teves despeses.

Aquesta app et permetrà gestionar les teves finances i estalviar el que vulguis de forma molt senzilla, sincronitzant diferents comptes bancaris d’entitats diferents.

Disponible amb iOS i Android.

 

  • Cuinar més saludable

Si vols cuinar de forma més saludable, et recomanem l’app Noodle que et suggerirà receptes saludables amb el que tinguis a la nevera. Només has d’escollir coses de la nevera i l’app et proposarà dinars i sopars, per menjar de forma més saludable i reduir el malbaratament d’aliments.

Disponible amb iOS i Android.

 

  • Iniciar-me al Ioga

Si un dels teus propòsit és iniciar-te en el món del ioga, la teva app és Pocket Yoga! Podràs fer exercicis individuals i classes completes, amb l’ajuda de vídeos i de descripció per entendre cada moviment.

Disponible amb iOS i Android

 

  • Deixar de fumar

Un dels propòsits que més es repeteixen cada any... i un dels més complicat. Però amb l’app QuitNow! podràs deixar de fumar de forma més fàcil. Disposa de 70 objectius que hauràs d’anar desbloquejant a mesura que passin els dies sense fumar.

Una app molt exitosa.

Disponible amb iOS i Android.

 

  • Reduir l’estrès

SAM és una app desenvolupada i creada per psicòlegs professionals que et permetrà controlar l’ansietat mitjançant diferents mètodes d’auto-ajuda.

Disponible amb iOS i Android.

 

 

En coneixies alguna? Has utilitzat d’altres app? Comparteix-ho amb tots els teus contactes! :)

 

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.