Assegura el teu negoci, asegura el teu futur!

Amb les pòlisses d'ASSAP minimitzaràs riscos i temors.

Els estats d'arreu del món tenen clar la importància que suposa per a les seves economies que la seva xarxa de petites i mitjanes empreses conformin una estructura sòlida, competitiva i innovadora. Per donar rellevància a aquest fet, fins i tot l'Assemblea General de les Nacions Unides ha decidit declarar el 27 de juny com el Dia Mundial de les Microempreses i les Petites i Mitjanes Empreses, per conscienciar de la seva contribució al desenvolupament sostenible i per a l'economia global.


Cal recordar que, durant i després de la pandèmia provocada pel Coronavirus, ha estat un dels sectors que més ha patit per resistir i tirar endavant les seves pràctiques econòmiques. Si ja de per si obrir i iniciar un comerç o activitat econòmica és una tasca feixuga i arriscada, el context econòmic en què ens trobem ens pot fer dubtar o desistir a l'hora de començar una nova aventura empresarial o abandonar la que estem pilotant.

 

Andorra, un país de futur

ASSEGURANÇA PIMES

En els darrers anys, l'interès per invertir o obrir un negoci a Andorra ha crescut substancialment, sigui pels avantatges fiscals o per la qualitat de vida que ofereix el Principat, han estat molts els emprenedors que han optat per establir-se al petit país dels Pirineus per enlairar els seus projectes.
En aquest sentit, la tendència marcada pels emprenedors d'arreu d'Europa i el mateix govern andorrà, és potenciar una economia digital, on moltes empreses han posat el focus d'atenció per poder operar des del Principat per a un mercat mundial. Un dels pilars en què se sustenta el desenvolupament de l'economia per a innovadors i emprenedors és amb l'atracció de nou talent, amb la finalitat d'obtenir coneixement i experiència en noves àrees, a canvi d'excel·lents condicions per a la creació i el creixement de les empreses.
La prova fidedigna que Andorra aposta per l'obertura econòmica és la llei del 21 de juny de 2021 d'inversió estrangera al Principat d'Andorra, que permet la creació d'empreses i societats en el país amb una aportació de capital 100% d'origen forà.

 

Amb ASSAP minimitzaràs riscos i temors

A ASSAP som conscients de la importància que té per a tu el teu negoci, per l'esforç econòmic i personal que s'inverteix a l'hora d'engegar un nou projecte o mantenir-lo surant i fer front als múltiples riscos que apareixen cada dia. És per això que a ASSAP t'oferim una assegurança feta a mida per al teu projecte, amb les cobertures que necessites en una pòlissa que cobreix els riscos que suposen la teva activitat econòmica, abastant les responsabilitats que recauen en tu i en els teus empleats.

Si la teva empresa és una PIME, l'Assegurança Multirisc per a PIMES assegura les garanties bàsiques i més habituals com poden ser un incendi, el robatori i explotació sense oblidar les cobertures més específiques que depenen del tipus d'activitat que realitza l'empresa i les seves especificitats. Cal recordar que, en cas de tractar-se d'una empresa, és una assegurança obligatòria, però més enllà de la seva obligatorietat, des d'ASSAP considerem que és una aposta a la tranquil·litat i, sent així, les cobertures addicionals que ofereixen les pòlisses d'ASSAP per a les PIME, contemplen la reparació sobre danys i perjudicis que redueixen les possibilitats que el vaixell s'enfonsi.

 

Vols rebre més informació sobre els nostres serveis d’assegurances per a empreses o PIME? Demana un pressupost sense compromís a la nostra web.

Contacta’ns

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.