Assegurances a Andorra: preparem un rànquing amb les cobertures més contractades per a particulars!

Et preparem un rànquing amb les assegurances més contractades i, perquè no dir-ho, més necessaries per a particulars que resideixen a Andorra.

Tecnicismes, clàusules, varietat d’ofertes...  A Assap sabem que el món de les assegurances és complex, però també sabem com és d’important comptar amb una cobertura que et garanteixi, a tu i als teus, la màxima tranquil·litat en tots els àmbits de la vida.

A més, quan parlem d’Andorra, s’ha de tenir en compte que presenta diferents especificitats com a país, les quals s’han de valorar abans de contractar qualsevol servei d’assegurances. Per aquest motiu, perquè sabem que el món de les assegurances a Andorra no és senzill i perquè sabem que busques la millor cobertura, t’hem preparat un rànquing amb les assegurances més contractades i, perquè no dir-ho, més necessaries per a particulars que resideixen a Andorra.

I sí, abans que t’ho preguntis, en la pròxima entrada al nostre blog farem el mateix ranking amb assegurances per a empreses.  

1. Assegurança “Complement CASS”

Assegurança andorra complement cass

Com possiblement ja saps, l’atenció mèdica a Andorra funciona a través d’un sistema de copagament. Per norma general, l’usuari assumeix el 25% de qualsevol despesa sanitària generada en centres mèdics i farmacèutics del país. L'assegurança "Complement CASS" d'ASSAP cobreix el retorn del 25% del total de la despesa mèdica i farmacèutica realitzada per l'assegurat o els seus beneficiaris, i que no queda coberta per la Caixa Andorra de la Seguretat Social.

A més, a Assap també t’oferim l’assegurança Complement Cass ampliada, la qual, a més a més de cobrir el retorn del 25% del total de la despesa mèdica i farmacèutica realitzada per l’assegurat o els seus beneficiaris, i que no cobreix la CASS, garanteix el reemborsament de les despeses mèdiques en centres concertats d’Espanya.

2. Assegurança “Complement Salarial”

Assegurances andorra complement salari

Estàs de baixa per una malaltia? Per un accident no laboral?  La millor solució en aquests casos és comptar amb una assegurança de complement de salari.  Així, l'assegurança "Complement Salarial" d'ASSAP és especialment recomanable per  a autònoms i assegurats a la CASS que volen garantir el salari no cobert en cas de baixa per malaltia o accident.

Una cobertura recomanable per a empleats o autònoms que cotitzen a la Seguretat Social andorrana i volen garantir el 100% del seu salari o dels seus ingressos mensuals.

3. Assegurança mèdica per a residents passius

Assegurança residents passius

És una obvietat. Durant els darrers anys, Andorra s’ha convertit en un important pol d’atracció per a persones d’arreu del món que volen establir la seva residència al país sense desenvolupar una activitat laboral. En aquest sentit, des d’Assap donem resposta a les necessitats que demana el mercat i, per això, comptem amb un paquet assegurador adaptat a les singularitats d’aquest tipus de resident.

En aquest sentit, un dels requisits obligatoris de la residència passiva és el de disposar d'assegurança mèdica amb cobertura a Andorra. Així, amb la nostra assegurança Top Salut,  et garantim les millors prestacions en salut a Andorra  i disposar de cobertura mèdica arreu del món, amb una pòlisa d’assistència mèdica privada que inclou el remborsament de despeses per a totes aquelles persones que no estan afiliades a la CASS.

4. Assegurança d'accidents

Assegurança accidents

Esquiant, a la muntanya, treballant o simplement fent un passeig... Sigui quin sigui el moment o l’activitat, el cert és que ningú està exempt de patir un accident.

A Assap sabem que la teva tranquil·litat ho és tot i, per això, posem a la teva disposició la millor assegurança d’accidents, amb la qual es garanteix una indemnització per als beneficiaris en cas d’accident de l’assegurat que en provoqui el decés o la invalidesa parcial / absoluta.

Recomanada per a persones que treballen en una professió de risc.

5. Assegurança llar

Assegurança llar

Incendis, robatoris, fuites d’aigua, trencament de vidres, inundacions... Quantes situacions complicades es poden donar en una llar! A Assap en som plenament conscients i, per això, comptem amb l’assegurança llar, una cobertura que respon davant de tots aquests imprevistos i també davant dels desperfectes que aquestes imprevistos puguin ocasiona a un tercer. 

Necessites més informació o assessorament personalitzat sobre els nostres serveis d’assegurances per a particulars? Demana un pressupost sense compromís a la nostra web.

Contacta’ns

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.