Autònoms: motor econòmic d´Andorra

Hem pogut veure com al llarg de la història, èpoques de crisi han acabat virant cap a èpoques d’oportunitats.

En tots els nostres anys d’història, i sobre tot dels països veïns tenim múltiples exemples de com els ciutadans ens hem adaptat als problemes que ens rodejaven i em sabut treure profit.

I... Per què ara no pot ser una oportunitat més? Sí, és cert que la conjuntura actual no acompanya, i pot semblar molt difícil (i ho és) però.. Per què no ara començar amb el teu somni empresarial? Per què no aprofitar la pandèmia, la crisi que estem vivint i emprendre?

 

Et donem 4 raons per les quals emprendre en temps de crisi, pot ser una oportunitat:

  • Perquè en èpoques de crisi, la demanda de freelance creix de forma exponencial. Les empreses creuen que és el moment d’externalitzar els serveis i reduir càrrega salarial.
  • Aprendràs a ser flexible i a adaptar-te abans a qualsevol situació.
  • Perquè els competidors es debiliten... Només aquells que saben adaptar-se i moure el seu negoci cap a una vessant més digital podran subsistir. És el moment!
  • Perquè els autònoms són el motor d’Andorra! És el col·lectiu que ens ajudarà a tirar endavant ja que a la llarga acaben creant llocs de feina. És clau pel creixement econòmic d’un país.

A Andorra hi trobem un esperit emprenedor que creix dia rere dia, amb una xarxa-comunitat cada vegada més variada, més extensa i de sectors diferents. Convertir-se o esdevenir en autònom a Andorra és molt més fàcil i econòmic que a Espanya o a França.

I si des d’ASSAP Assegurances t’ajudem? Més fàcil oi? Amb l’assegurança multirisc per a PIMES asseguraràs les garanties bàsiques del teu negoci, i a més, tindràs cobertures específiques segons l’activitat i particularitat del teu negoci o empresa.

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.