Com estalviar en el teu casament

Un casament, tothom és conscient que costa diners, i si el vostre pressupost és limitat, us proposem uns consells per tal de no tenir cap sorpresa desagradable a última hora.

Primer de tot s’ha de tenir clar quin tipus de celebració volem, si religiosa o civil. Una vegada aquesta decisió ja la tinguem clara, haurem de pensar a on volem celebrar la cerimònia i el banquet. N’hi ha infinitats d’opcions, des de hotels, restaurants, masies, finques, bodegues, a la platja, a la muntanya, en un país estranger, la oferta és il·limitada, però sempre tenint present el nostre pressupost real i no desviar-nos.

  • Estalviar

Un cop sabem quan i a on, el que és molt important, és la planificació amb un any i mig abans  de la data escollida. Aquest temps et permetrà estalviar exclusivament cada mes per a aquest esdeveniment. I saber segur que podreu assumir els “tempos” de pagaments.

  • Temporada baixa

Si realment no tens una data en concret, sempre serà més econòmic escollir un mes de temporada baixa i fins i tot fer-ho un divendres o un diumenge.

  • Reduir els compromisos

A on també es redueixen costos és en ajustar la llista de convidats. Intenta fugir dels compromisos i convida realment a la família i amics més propers.

  • DIY

Si la decoració del casament, cerimònia i banquet , ho fas tu, estalviaràs diners. A internet hi ha moltes webs amb idees i fins i tot vídeos tutorials molt fàcils i amb propostes molt originals del “handmade”

També, pots trobar idees per a fer tu mateixa tota la papereria de la boda, des de les invitacions, minutes...

  • Floristeria

Tant per al ram com per la decoració floral, recomanen triar sempre flors de temporada, i obviar la paraula “boda”, ja que aquesta multiplica els preus. Sempre pots indicar que és per a una festa...

  • Aliances i vestit

Un moment clau en la organització d’un casament és escollir la aliança i el vestit de núvia/nuvi.

Podeu reduir costos triant la plata com a material principal de les aliances, el preu baixarà considerablement.

També valorar la possibilitat de llogar els vestits. Cada vegada hi ha més comerços que lloguen en comptes de vendre.  Tothom sap, que el vestit de la núvia és de màxima expectació en un casament, però no són peces econòmiques i nomes es llueix un dia.

 

....I si contractes les teves pòlisses amb nosaltres, amb el que t’estalvies, podràs destinar més pressupost al teu enllaç!

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.