Com omplir la declaració amistosa d'accident?

 

 S'apropa l'època de les vacances i des d'Assap assegurances volem donar-te els consells i les eines per avançar-te a totes les circumstàncies que puguis trobar a la carretera.

 Tot i que ens agradaria que aquest document no existís, ja que voldria dir que no hi ha cap accident, no pot estar això més lluny de la realitat. Per tant nosaltres volem que aquest estiu tu i els teus companys de viatge tingueu tota la informació a l'abast.

 ¿Que és una declaració amistosa d'accident? 

 És un document imprescindible que has de dur en el teu vehicle. Perquè té com a objectiu principal englobar com ha sigut l'accident i quins danys hi ha hagut.

Consells per omplir la declaració d’accident:

 - Redactar el document en lletra MAJÚSCULA això facilitarà la lectura i evitarà confusions amb les dades que proporcionis del vehicle.

- Omplir el màxim de camps possibles.

- Recorda no confondre les dades del vehicle A (columna de fons Blau) amb les dades del vehicle B (columna fons groc)

- No et despistis! La columna central és la que determina les circumstàncies del sinistre.

- Hi ha algun testimoni de l'accident? Si n'hi ha, pren nota de les seves dades (nom, telèfon, adreça, etc.)

- Recorda que en cas que algú estigui lesionat o accidentat s'ha d'omplir l'apartat corresponent.

- Dibuixa un croquis de l'escenari de l'accident el més fidel possible a la realitat.

- Signa el document i fixa't que l'altre conductor faci el mateix

- Recorda quedar-te una còpia de l'informe d'accident.

Aquests consells són per qualsevol declaració amistosa que hagis d'omplir sigui quin sigui el teu vehicle de tracció; moto, cotxe, etc.

En cas de no entendre les indicacions posa't en contacte amb nosaltres abans de marxar de vacances, i assegura't de tenir tot en ordre per evitar en surts i estar preparat per qualsevol incidència que pugui sorgir.

 També recomanem que tinguis una assegurança de vida, ja que no podem preveure el futur, ni els actes de la resta de persones i de vegades els accidents els podem patir per culpa d’un tercer, per aquest fet, és molt important també tenir contractada una assegurança de vida, ja que en cas de defunció els teus podran seguir endavant, i/o tu en el cas d’una invalidesa.

Sobretot tingues molta cura a la carretera aquest estiu tant a Andorra com a l’estranger. Al volant sempre has d’estar concentrat i així gaudiràs del teu cotxe sense cap contratemps!

 

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.