Creativitat contra la covid-19

Malauradament la situació que ens toca viure actualment ens està fent viure situacions gens agradables i en alguns casos dramàtiques. Aquest virus ens ha aportat coses negatives, però també ens ha aportat moltes coses positives.

L'ésser humà té la capacitat de poder adaptar la seva actitud enfront cada situació. I aquesta és la clau per a tots durant aquests dies, augmentar l'actitud positiva i entendre i acceptar la situació amb molt respecte però també amb esperança i perquè no amb molta creativitat.

Moltes accions solidàries posen de manifest que hi ha moltíssima gent al món que davant situacions negatives saben donar la volta i fer-les inclús divertides posant en pràctica la imaginació i la creativitat.

És el cas de molts vídeos que hem pogut anar veient per diferents canals i xarxes a on veïns animen els altres mitjançant la música, el joc o el deport, policies que intenten amenitzar l'estada a casa dels més petits, vídeos de gent que animen a ballar contra la covid-19 i fins i tot artistes del món de la música que gratuïtament ofereixen concerts on-line.

N'hi ha que realment són molt enginyosos, com el que utilitza els fogons com si fos una cabina de DJ, un veí que puja al teulat d'un veïnat per a impartir classes de fitness, tota una comunitat de veïns que juguen al bingo, i d'altres que expliquen acudits.

A continuació us deixem alguns d'ells, bon confinament!!!!

#quedatacasa

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.