Destins amb nens per Setmana Santa

Amb l’arribada de la primavera i el bon temps, les vacances per setmana santa en família són les millors per treure el “gusanillo” abans de les vacances oficials d’estiu. Si sou dels afortunats que podeu gaudir-les, us proposem alguns destins ideals per marxar amb la canalla.

 

Sobre rodes, vies verdes 

Hi han moltes maneres de fer cicloturisme en família, però una aposta segura és fer-ho amb les “vías verdes” que pots trobar fins a 125 itineraris per tota Espanya en les que asseguren totes les rutes són aptes pels més petits de la família ja que són vies asfaltades o de terra compacta i que no representen desnivells importants. 

“Vía Verde” és una marca registrada per la fundació dels Ferrocarrils Espanyols (FFE), que el seu ús està legalment restringit als itineraris que són sobre antigues infraestructures ferroviàries

 

Càmping Resort

Reservar un bungalow en un d’aquest càmpings que compten amb moltes activitats pels més petits i en els que podreu gaudir de molts plans en família. 

 

Situat en plena naturalesa i a molts pocs metres de les platges d’Elx.

Situat al Pirineu català, genial pels amants del senderisme.

Situat a la riba del riu Muga. 

Situat a molts pocs metres de les dunes d’una de les platges de Marbella. 

 

 Alentejo de Portugal

És una regió de Portugal que es troba entre Lisboa i l’Algarve, i de ben segur que si vas t’enamoraràs ja que amb els seus paisatges de platges i castells és una de les zones més belles de tot Portugal i catalogada com a patrimoni de la humanitat. 

            

Apurar la temporada de neu

I pels que els hi fa mandra fer maletes, sempre pots quedar-t’hi i gaudir del compte enrere de la practica de l’esquí o del snow.

 

Tu viatja tranquil que nosaltres ja ens ocupem de que així sigui !

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.