Els millors plans per Nadal amb nens

Si ets dels que aprofites i fas vacances per gaudir de tot el Nadal amb els teus peques, segurament a banda dels dies en què ja els tens ocupats amb compromisos familiars, et demanis que pots fer la resta de dies per tal que podeu gaudir al màxim d'aquestes vacances i sigui divertit pels més petits de casa.

A continuació us informem dels destins, activitats i mercats de Nadal que no us podreu perdre:
 

Poblet de Nadal a Andorra

Del 29 de Novembre al 29 de Desembre, a la Capital d'Andorra la Vella, pots trobar el Poblet de Nadal. Hi ha un espai gastronòmic, en el que diferents cuiners d'Andorra, els caps de setmana, ofereixen algun plat atractiu per aquestes festes, i a banda paradetes amb propostes de menjar tant dolces com salades. També paradetes per poder comprar decoració de Nadal artesanal, i a més a més activitats pels més petits, com per exemple la caseta de correus màgica a on podran deixar la carta pel Papa Noel i/o els reis mags als menairons més simpàtics del Pol Nord, i fins i tot grups amb música en viu.
 

Conèixer al Papa Noel, Incles Andorra

A la Vall d'Incles a Canillo trobareu una cabana a on podreu conèixer de forma individual al Pare Noel i podreu compartir amb ell la carta i els vostres desitjos.

L'activitat inclou un berenar i fotografia per un record únic.
 

Pessebre vivent a Tossa de Mar

És el primer pessebre vivent amb tecnologia mapping a tota Catalunya. Els dies 28 i 29 de desembre a Tossa de mar, podreu gaudir de l'experiència de recórrer per la Vila Vella amb més de cinquanta actors el pessebre més gros vivent en el qual es projectaran espectaculars imatges en els seus nou espais escènics.
 

Casa de colònies Rosa dels Vents, Costa Brava

Aquesta casa de colònies proposa activitats durant les vacances de Nadal pels més petits, també gaudir dels àpats de Nadal, com els dies 25 i 26 al migdia en els que us oblidareu de haver de cuinar i només haureu de gaudir de les activitats amb els nens. A banda podreu acomiadar-vos de l'any amb una vetllada amb sorpreses, ball, animació perquè tant adults com nens us ho passeu bé.
 

La ciutat dels somnis, Barcelona

A Barcelona, trobareu aquest festival dedicat en exclusiva als nens amb més de 120 activitats. Del 27 al 30 de desembre, a la fira de Barcelona al recinte de Montjuïc. La proposta és 100% d'activitats esportives i educatives a on passar-s'ho bé i aprendre.

Tinguis marge de poder desplaçar-te fora d'Andorra o no, pots gaudir de diferents activitats aptes per a qualsevol edat.
 

Bon Nadal a tothom!

 

Altres fonts d’interès:

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.