La importància de contractar una assegurança de viatge si te’n vas de vacances

Ets dels que no pots sortir de vacances sense la teva assegurança de viatge? O bé penses que això és una bajanada que només cal tenir en compte quan fas grans recorreguts? Si pertanys al segon grup, segueix llegint... és possible que et sorprenguem!
 

Cancel·lació del viatge per motius justificats - Si et pares a pensar, hi ha molts motius que poder obligar-te a cancel·lar unes vacances. Des d’una malaltia inesperada, un accident laboral… com més anticipadament hàgim fet la reserva de les nostres vacances, més possibilitats hi ha d’imprevistos.

Maletes assegurades - Amb les assegurances de viatge, el nostre equipatge està segur. Tant si s’extravia a l’avió, com si es perd o bé arriba fet malbé, l’assegurança de viatge ens permet recuperar el valor d’allò que hem perdut (i fins i tot comprar-ho allà on ens trobem per poder gaudir de les vacances).

Accidents inesperats durant les vacances - Mai no passa res… fins que passa. Si durant les teves vacances tens la mala sort de caure i trencar-te alguna extremitat, amb l’assegurança de viatges gaudiràs de l’assistència mèdica necessària allà on estiguis. 

Hospitalitzacions, intoxicacions, virus… El pitjor dels supòsits pot obligar-te a estar hospitalitzat… Sens dubte, haver de passar part de les vacances, envoltat d’infermeres no és el millor pla, però com a mínim, amb l’assegurança de viatge sabrem que no suposarà un trasbals econòmic. A més, en casos extrems que requereixin repatriació, et tornaran a casa perquè t’hi recuperis totalment.

Tot i que és cert que les probabilitats d’imprevistos són petites, encara estàs segur de no contractar una assegurança per a les teves vacances?

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.