L'era del vehicle elèctric

Estem en l'era de la revolució tecnològica. Un dels canvis més destacats que estem experimentant, és l'interès que estan demostrant institucions i grans empreses en afegir-se a la necessitat de ser respectuosos amb el medi ambient, apostant per la sostenibilitat en tots els àmbits.

Un dels sectors que es veuran més afectats per les normatives i que se li aplicaran de manera més estricta, serà el dels automòbils. La legislació global i més concretament en territori de la Unió Europea, va encaminada a renovar el parc automobilístic actual per un de més sostenible i ecològic.
Una realitat que afectarà a tot negoci que estigui vinculat amb el món automobilístic i que poc o molt, s'hauran d'adaptar a la nova situació. Tot i que encara hi ha alguns reptes de caràcter tècnic, com la disponibilitat i velocitat de la càrrega; I econòmics, com el preu de les bateries.

Un altre aspecte molt important dels vehicles elèctrics a tenir molt en compte és la composició del mateix cotxe. El motor és significativament més senzill que el d'un motor de combustible fòssil, per tant s'eliminaran molts components amb el consegüent abaratiment del seu manteniment.

Són molts els dubtes que encara preocupen a molts usuaris, un dels quals és com afectarà el canvi en la seva pòlissa d'assegurances. Conscients d'això, les asseguradores ja tenen els deures molt avançats i de mica en mica van habilitant les contractacions per resoldre totes les opcions.

Com qualsevol vehicle, el cotxe elèctric el podem assegurar a tercers, tercers complet, a tot risc... Ara bé, sí que s'ha de tenir en compte un parell de cobertures a l'hora d'assegurar bé un cotxe elèctric.
Per una banda, la cobertura per robatori del cable de recàrrega, acostuma a tenir un preu elevat i cal tenir-lo assegurat. I també l'assistència en carretera per error o esgotament de la bateria. Són dos factors que amb nosaltres pots tenir coberts. A més durant el mes de maig i juny, oferirem un descompte per tots aquells que contractin l'assegurança.

I és que... és així! Més aviat que tard, s'imposarà el cotxe elèctric.

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.