Pla Engega, la subvenció que t´ajudarà a fer el primer pas

La conscienciació sobre la necessitat de prendre mesures per fer front al canvi climàtic arriba a tots els estaments i Govern d'Andorra no n'és una excepció.

 

La conscienciació sobre la necessitat de prendre mesures per fer front al canvi climàtic arriba a tots els estaments i Govern d'Andorra no n'és una excepció. La mostra és el Pla Engega, un ajut econòmic per a la compra de vehicles de mobilitat elèctrica per tal d'anar substituint i retirant del parc automobilístic els vehicles que circulen amb combustibles fòssils per tal que ocupin el seu lloc aquells que circulen amb energies sostenibles.

Aquest any 2022, la partida destinada als ajuts del Pla Engega s'ha vist incrementada en 50.000 €, arribant als 800.000 €. Les subvencions estaran disponibles fins al 15 de novembre o fins a exhaurir la partida destinada.

Pla Engega andorra

Pel que fa a la distribució dels ajuts, es destinaran de la següent manera:

  • Entre 8.000 € i 24.000 € a aquells que es vulguin comprar un automòbil i segons els tipus que sigui aquest.
  • Si l'objectiu és desballestar el vehicle de combustible fòssil, els ajuts es mouran en un marge que va dels 500 € al 1.500 €.
  • Si la decisió és optar per un vehicle nou híbrid endollable, la subvenció oscil·larà entre els 3.000 € i els 6.000 € si es tracta d'un turisme
  • Si parlem de les furgonetes i camionetes, la subvenció arriba fins als 13.000 €
  • 1.500 € per a les motocicletes
  • 24.000 € per als autobusos.

 

ASSAP et proporciona la tranquil·litat que busques quan estrenes vehicle

 

A ASSAP Assegurances volem que quan et compris el teu nou vehicle gaudeixis de la màxima tranquil·litat i la millor manera d'aconseguir-ho és tenint una bona assegurança. En aquest sentit, entre les propostes que et fem des d'ASSAP trobaràs la que millor s'adequa a les teves necessitats.

Assegurança de cotxe a tot risc

És la millor opció si busques la màxima tranquil·litat quan estrenes cotxe o si té 3 anys o menys. És la protecció més completa, la que et dona la seguretat total i et permet despreocupar-te en cas d'accident de qualsevol índole, sigui per danys a tercers o propis. A més, a ASSAP, oferim cobertures addicionals com el vehicle de substitució i el valor a nou durant els primers tres anys.

Assegurances a tercers

És la pòlissa que cobreix els mínims obligatoris exigits per la llei. Ara bé, a ASSAP t'oferim cobertures opcionals que incrementen la tranquil·litat que busques en cas d'accident. En aquest cas, podem incloure clàusules en cas de robatori, incendi i trencament de vidres.

 

Així, si la teva decisió és fer el pas al canvi, a ASSAP trobaràs la pòlissa que et garantirà la tranquil·litat, per tal que, a més de col·laborar a la no contaminació ambiental, gaudiràs de la millor assegurança per al teu vehicle.

 

Necessites més informació o assessorament personalitzat sobre els nostres serveis d’assegurances per a vehicles? Demana un pressupost sense compromís a la nostra web.

Contacta’ns

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.