Què poden fer els meus fills aquest Carnaval a Andorra?

Benvingut Carnaval! Arriba la setmana més divertida de l’any: disfresses, desfilades de carrosses, jocs pinta-cares, etc. Moments de diversió pels més petits i els no tant petits de casa.

Aquest any, a causa de la pandèmia i de les restriccions dels països veïns, moltes famílies d’Andorra hem de buscar alternatives per la “Setmana blanca” dels nostres fills/es ja que la setmana del 15 de Febrer es suspenen les classes.

Però... Si no podem desplaçar-nos a Espanya o a França, què podem fer amb ells?

A ASSAP Assegurances em preparat un recull de diferents activitats: esportives, culturals, tallers, etc perquè els nostres fills/es gaudeixin d’una setmana divertida i diferents (que s’ho han guanyat durant aquests mesos):

 

  • Àrea de Jovent d’Encamp i al Pas de la Casa

El Comú d’Encamp ofereix diferents activitats pels joves de 6 a 12 anys, i de 08h30 a 20h on cada dia realitzaran jocs i activitats a l’exterior, amb una temàtica diferent cada dia, i una Gran Festa final el Divendres.

Les reserves es realitzen a través del lloc web del Comú d’Encamp.

 

  • Passeig amb raquetes de neu

Des del Comú d’Ordino, el proper Dijous 18/02 organitza una sortida amb raquetes de neu apassionant, divertida i diferent. T’animes?

La sortida és a les 09h des del Coll de la Botella.

Reserva prèvia al 878 170.

 

  • Esquí de fons, activitats lúdiques i jocs de neu

El Departament d’Esports del Comú d’Andorra la Vella organitza la setmana blanca per joves de 6 a 13 anys, de 09h a 17h30 (amb dinar inclòs).

Esquí de fons, construcció d’iglús, jocs de recerca... Tot a la neu!

El punt de trobada serà la Sala Polivalent de la Plaça del Poble, i les inscripcions es poden realitzar al lloc web del Comú d’Andorra la Vella o al 730 090.

 

  • Campus de Bàsquet

El teu fill/a somia amb jugar al BC Morabanc Andorra?

La Federació Andorrana de Bàsquet organitza el Campus de Carnaval per a joves de 6 a 15 anys, on gaudiran d’una setmana de jocs, partits, companyonia, i sempre amb una pilota entre mans.  

El punt de trobada serà el Pavelló de Joan Alay, i les inscripcions es poden realitzar al 344 195 o al 890 361.

 

  • Tallers de Carnaval

El Comú d’Escaldes-Engordany organitza de 17h a 18h30 Tallers de Carnaval on cada dia els més petits descobriran qui són els “Menjamitjons” a través de jocs i endevinalles.

Les inscripcions es poden realitzar al 802 256.

 

Aquestes són només algunes activitats que poden realitzar els nostres fills/es a Andorra!

Creus que s’avorrirà? Segur que no!

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.