Quins són els millors destins d´Europa?

A l'hora de triar sempre pensem en llocs llunyans, exòtics i de cultures totalment diferents, descuidant que a Europa hi ha moltes opcions que ens poden evitar hores de viatge.

VIATJAR. La millor manera de desconnectar, conèixer una altra cultura i gent nova. Però... quin és el millor destí?
A l'hora de triar sempre pensem en llocs llunyans, exòtics i de cultures totalment diferents de la nostra, descuidant que a Europa hi ha moltes opcions que ens poden evitar hores de viatge.

Gràcies al rànquing que ha publicat al portal European Best Destinations, avui et descobrim una selecció dels millors destins d'Europa per al 2022. La web que s'encarrega de seleccionar anualment els millors destins, compta amb l'aval de la Comissió Europea, per a promoure la cultura i el turisme europeu.

 

Ens acompanyes a viatjar pels 5 millors destins d'Europa?

01ljubljana, eslovenia

Ljubljana, Eslovènia

Una de les ciutats més verdes d'Europa, es fa amb el primer lloc. Envoltada de parcs i àrees naturals, la capital es converteix en un dels destins amb més tresors naturals i culturals per descobrir.
El seu castell, situat en el centre de la ciutat és la principal atracció turística, el pont del drac, el mercat central, la Galeria Nacional, el barri de Trnovo, el parc Tívoli o la Casa de Plecnik, podràs visitar tot a peu o amb un tranquil passeig amb bici, ja que tot el centre històric està tancat al trànsit de vehicles de motor.
No oblidis degustar un deliciós cafè a la vora del riu Ljubjanica!

02marbella espanya

Marbella, Espanya

El destí preferit del sud del país i la Costa del Sol.
A 60 km de la ciutat de Màlaga trobem l'antiga vila de pescadors, convertida en una de les ciutats més exclusives i luxoses del país. Mantenint la seva essència andalusa de poble blanc, amaga entre els seus  carrers del centre botigues d'artesania, magnífics bars per "tapear" i bonics restaurants on degustar plats amb Estrella Michelin. Sens dubte, un destí ideal per al relax, el sol i la platja, amb increïbles hotels i restaurants. No podíem deixar de recomanar-te un passeig per l'exclusiu port esportiu Port Banús, on veure luxosos iots atracats i les botigues més luxoses.

03amiens frança

Amiens, França

La ciutat que va inspirar a Julio Verne.
Es pot etiquetar, com un dels destins de somni per als amants de la cultura. Et recomanem recórrer els seus carrers a peu i acabar el dia amb un cafè amb vista a la Catedral en el pintoresc barri de Saint-Leu, on podràs gaudir del fabulós espectacle de llums Chroma. La visita al parc urbà més bell d'Europa, Hortillonnages, la Badia del Somne o la "Casa de la Torre" on va viure Julio Verne.
L'especialitat d'aquesta bella ciutat? Deliciosos Macarons.

04plovdiv bulgaria

Plovdiv, Bulgària

Nomenada la joia secreta que amaga Bulgària i Ciutat Europea de la Cultura en 2019. La ciutat habitada més antiga d'Europa i amb més de 6.000 anys d'història, la converteixen en un autèntic viatge en el temps. Tracis, romans, bizantins i otomans han habitat aquesta ciutat que es troba a la vora del riu Maritsa.
L'estadi i amfiteatre romà, la mesquita Dhzumaya el barri de Kapana i el centre de la ciutat t'ajudaran a submergir-te en cadascuna de les cultures.

05lovaina belgica

Lovaina, Bèlgica

La capital de la cervesa Belga.
És el destí ideal per a gaudir d'una escapada urbana amb una variada oferta cultural, artística i gastronòmica. Situada a l'est de Brussel·les, amaga algunes de les universitats més antigues d'Europa.
Algun dels seus millors llocs per a visitar és l'ajuntament d'estil gòtic, l'Església de Sant Pere, la Plaça Laudezeplein, la biblioteca universitària o la Plaça del Mercat.

 

 

  TOP 5 destins més LOW-COST d'Europa

01hongria

Hongria

El prinicpal destí és la seva capital, Budapest. Grans monuments i pintorescos carrers converteixen a aquesta ciutat en la Reina del Danubi.
Descobreix el seu art i cultura, els seus costums i la bellesa d'aquest bonic país, sense haver de gastar més de l'esperat. En cadascuna de les seves ciutats, podràs gaudir de meravelloses vistes i d'una deliciosa gastronomia variada.

02portugal

Portugal

Viatjar més lluny no implica descobrir més bellesa.
El país que col·lecciona títols com a millor destinació europea, millor destí per a escapada urbana o millor destí de platja, ho tenim bé a prop.
Portugal amaga llocs màgics i una gastronomia tradicional a preus molt assequibles.

03albania

Albània

Conegut per ser el país més barat d'Europa.
L'encara desconegut destí europeu compta amb 362 km de costa, convertint-la en un destí ideal per als amants de la platja. Ideal per a famílies, parelles o solitaris que vulguin descobrir ciutats arqueològiques, platges de color turquesa i rutes de senderisme pels Alps Albaneses.

04croacia

 

Croàcia

El destí de platja ocult d'Europa.
A més d'espectaculars platges, Croàcia s'està convertint en un dels destins favorits.
Un llegat històric, ruïnes de l'imperi romà i ciutats emmurallades en un únic destí en què el pressupost no serà problema.

05romania

Romania

El país amb més llegendes i misteris d'Europa.
Sens dubte, és el destí ideal per als amants de la naturalesa i les joies arquitectòniques. Pintorescos pobles, monestirs pintats, esglésies fortificades i immensos castells que podràs descobrir en cada racó del país.

 

Europa compta amb les ciutats més boniques del món, riques en art i cultura, on gaudir de diferents experiències i en les quals trobar tot el que un viatger pot desitjar. És important recordar que, per a poder viatjar amb la màxima tranquil·litat, és imprescindible comptar amb una bona assistència de viatge. Assap, t'ofereix l'assegurança de viatge que millor s'adapta a les teves necessitats i amb les cobertures mínimes per a viatjar.
Descobreix totes les opcions disponibles d'assistència en viatges que ASSAP t'ofereix.

I ara que coneixes els millors destins per a viatjar aquest 2022 t'animes a organitzar un? Amb la nostra campanya "Vola Gratis" t'ho posem fàcil. Amb la contractació de la teva assegurança de la llar, de cotxe, complement de la CASS i una pòlissa de vida, et regalem per a tu i el teu acompanyant dos bitllets d'avió a una capital europea! Informa't aquí sobre la campanya.

Contacta’ns

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.