Recomanacions per desinfectar el teu vehicle

Actualment tot i que hem tornat a la nova normalitat, hem de seguir prenent mesures higièniques i precaucions per evitar el possible contagi amb la Covid-19.

Posem molt èmfasi en la nostra higiene i tenim molt bé après les mesures que hem de prendre amb el contacte que tenim amb altres persones, però la neteja de totes les superfícies que toquem al nostre vehicle també és recomanable posar en marxa un seguit de recomanacions:

  • Els que utilitzem diàriament el nostre vehicle, tenim risc d'infecció, ja que totes les parts del vehicle que utilitzem es toquen amb les mans. Per exemple quan parem a proveir-nos de benzina, tornem a tocar amb les mans, la mànega de la benzina, per aquesta acció en concret és recomanable l'ús de guants.
  • Abans d'accedir al nostre vehicle, haurem de netejar-nos les mans, si no pot ser amb aigua i sabó caldrà fer-ho amb gel desinfectat. Tot seguit posar-nos guants i mascareta.
  • Després caldrà desinfectar totes les zones que hem pogut tocar, com el volant, el cinturó, la palanca de canvi, el retrovisor, tots els botons de control o pantalla tàctil i les manetes de les portes tant a l'interior com a l'exterior. Tampoc hem d'oblidar les alfombres, que podem utilitzar una vaporeta.
  • També, es recomana una ventilació regular del nostre vehicle, i no oblidar-nos tampoc de netejar el climatitzador del nostre vehicle.
  • I com netegem el sistema de climatització? Doncs actualment podem trobar purificadors especials i en molts tallers actualment ja ofereixen aquest servei.

Per tal d'assegurar-nos un producte altament desinfectant, haurem de triar un que contingui un 70% de dissolució alcohòlica. Si no algunes empreses ja ofereixen fer-ho amb Ozó.

I que és l'Ozó?

L'ozó és un gas que desinfecta i esterilitza, capaç d'eliminar al 100% tota classe de bacteris. A més no contamina, no deixa residus, purifica l'aire i elimina les males olors, ja que és capaç de penetrar als teixits i superfícies. Un cop hàgim acabat de netejar i desinfectar el nostre vehicle, haurem de rentar-nos molt bé les mans novament, i sobretot durant la neteja no ens hem de tocar la cara.

L'èxit és poder ser molt metòdics amb la neteja, ja que el nostre vehicle disposa de racons que igualment haurem de tenir presents.

#assapassegurances

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.