Sèries, les novetats que venen amb força

 

.

TRUE DETECTIVE T3, HBO

Desprès de les males crítiques que varen aconseguir amb la segona temporada, sembla ser que en aquesta tercera entrega tornen al seus orígens. Aquesta es centrarà en el assassinat de dos nens a Arkansas i en la seva investigació al llarg de 35 anys.

 

JUEGO DE TRONOS T8, Movistar+

Ja arriba la tan esperada temporada final, la matinada del 14 d’abril podrem gaudir novament dels seus personatges i batalles al llarg de sis episodis.

Està basada en les novel·les de George R.R. Martin, i des de el seu llançament al 2011, ha sigut una de les sèries amb mes èxit. Juego de tronos, ha estat guanyadora d’un Globus d’Or, 47 premis Emmy i més de 200 guardons.

 

STRANGER THINGS, NETFLIX

Tot comença amb la desaparició d’un nen a Indiana. A partir d’aquí entren en acció experiments secrets, forces sobrenaturals i una nena amb poders estranys.

La tercera temporada torna aquest estiu, en concret el 04 de juliol, de moment no han transcendit molts detalls dels nous episodis, però tot es centrarà durant l’estiu de l’any 1985.

 

...I en el cas d’una baixada de tensió que t’espatlli la TV, amb la nostra pòlissa de llar, no et perdràs ni un capítol !! 

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.