Adéu 2020, Benvingut 2021!

Estem a pocs dies d’acabar un any diferent, estrany i que molts esperem no haver de tornar a viure.

Però no tot ha estat negatiu en aquest any 2020. Des d’ASSAP Assegurances volem destacar successos positius d’aquest any (que els negatius ja els coneixem tots):

· Menys contaminació

La quarantena i el teletreball ens ha portat moltes coses negatives, és cert, però també hem d’afirmar que hem aconseguit reduir els nivells de contaminació i situar-nos a nivells que feia molts anys que no s’aconseguien.

· L’aigua dels rius, dels llacs, del mar i dels canals... Més neta

Hem vist com la qualitat de l’aigua ha millorat de forma exponencial en pràcticament tots els indrets del món. Els nostres “amics” marins respiren molt millor.

· L’ésser humà ha evolucionat

Arrel de la pandèmia de la COVID19 els actes de bondat i de bona fe han estat el pa de cada dia (i ens alegrem molt! :))

Gent jove s’ha bolcat en ajudar als més necessitats, ens hem desplaçat per portar aliments als que més ho necessiten, ens hem recolzat i compartit moments d’angoixa amb els nostres veïns (segur que abans ni els coneixíeu) i hem pogut veure com un petit país com Andorra, remant tots junts, som un molt gran país.

I en definitiva... Ha estat un any on hem valorat molt més a la gent que tenim al costat, hem valorat el que realment és important que no és una altra cosa que compartir el nostre temps amb els que més estimem i amb els que més ens estimen.

 

I què podem esperar d’aquest 2021?

La pandèmia de ben segur que seguirà present en el nostre dia però amb una visió més d’esperança ja que les vacunes ja s’han començat a administrar, podrem seguir viatjant i movent-nos com abans, i tan de bo, les empreses comencin a recuperar-se fins a nivell pre-pandèmia.

I sobretot... No tornarem a caure amb el mateix error d’oblidar la família, els amics, els companys, la parella, els veïns... D’oblidar a la gent que estimem i a la que ens estimen.

 

Benvingut 2021! T’esperem amb moltes ganes! :) 

 

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.