Agenda concerts 2019

General

Ja ens agradaria poder assistir a totes, però és pràcticament impossible així que pels afortunats que ja teniu alguna entrada o pels que ara us assabenteu de tot el que arribarà, us detallem a continuació els concerts que tindrem "a prop" de casa nostra de les pròximes gires internacionals.
 

- Morat
El quartet colombià de pop aquest 2019 aterraran el 12 de maig al WiZink Center de Madrid, i el 18 de maig al Sant Jordi Club de Barcelona.

- Backstreet Boys
La "band boy" per excel·lència dels anys 90, presentarà a Espanya la seva gira mundial el 13 de maig en el WiZink Center de Madrid i el 17 de maig al Palau Sant Jordi de Barcelona.

- Ed Sheeran
En les tres primeres hores de sortir a la venda les entrades pràcticament ja es van esgotar, 7 de juny a l'Estadi Olímpic de Montjuic i 11 de juny en el Wanda Metropolitano.

- Elton John
El comiat del gran Sir Elton John també té les entrades esgotades, però si tens oportunitat de desplaçar-te més lluny, informa't de les 300 dates de la seva gira mundial. El 26 de juny al WiZink Center.

- Bon Jovi
Tocarà el pròxim 7 de juliol a Madrid per a presentar l'última obra, "This house is not for sale" (2016).

- Muse
El trio britànic de rock fa parada de la seva gira mundial al Wanda Metropolitano de Madrid el 26 de juliol. Anima't que encara queden entrades!

- Michael Bublé
El canadenc acaba de publicar el seu àlbum Love que presentarà al Palau Sant Jordi i WiZink Center els dies 27 i 28 de setembre.

- Alejandro Sanz
Un dels grans artistes espanyols farà només quatre concerts a Espanya: Sevilla 1 de juny, Barcelona 8 de juny, Madrid 15 de juny, i a Elche 21 de juny.

 

Perquè sense música no es pot viure! Així que gaudeix dels bons artistes.

Vols estar sempre al dia?

Si vols que t’enviem els propers articles del nostre blog, així com notícies o promocions, tens dues opcions:

Subscriu-te a la nostra news (enllaç al peu de la pàgina d’inici), o Contacta amb nosaltres fent click al següent botó.