Ara més que mai, viatja amb seguretat.

Arriba el moment de l’any més desitjat. Tot i els esdeveniments dels últims mesos, no hi ha res que puguem arribar a tenir més ganes que poder sortir i descobrir món. En definitiva, res com les vacances. Aquest any és especial i més que mai ho hem de fer amb respecte i molta protecció. Avui volem aprofitar per explicar-te perquè és tan important viatjar amb seguretat. No només per un tema d’assegurances, que és la nostra especialitat, sinó també per evitar qualsevol imprevist que puguis tenir. A vegades, aquests petits problemes poden ser motiu suficient per no animar-nos a l’hora de realitzar el viatge somiat. Però amb petits consells com els que et compartirem avui, ho tindràs tot preparat per marxar amb la màxima seguretat! 

Quines són les coses que has de tenir en compte? 

  • Vagis on vagis, porta sempre amb tu la informació bàsica d’emergència. 
    Amb els temps que corren i ara més que mai, és vital poder portar amb nosaltres tota la informació sobre el país on ens dirigim: números de telèfon d’emergències, ambaixades, etc... Semblarà una cosa molt lògica però és un dels aspectes més importants a l’hora de moure’ns. En cas de tenir qualsevol petit imprevist, pot ser de molta ajuda! 
  • Protegeix els teus articles de valor 
    Com tot sabem, Andorra és un dels països més segurs del món i a vegades estem massa acostumats a no vigilar les nostres pertinences personals. Hi ha un baix risc de carteristes, un alt nivell de seguretat a les nits entre altres. A causa d’ aquesta situació, podria ser que la nostra guàrdia estigues poc alerta. Tot i viure a un país segur, recorda sempre vigilar els teus articles personals. La nostra recomanació? No portis mai amb tu objectes de gran valor. Aniràs més tranquil i segur. 
  • Comparteix amb els teus familiars el teu recorregut durant el viatje
    Si tens pensat fer un viatge llarg, comunica’t sempre amb els teus! Compartir el teu itinerari és sempre una cosa positiva a tenir en compte. 
  • Inverteix una mica més per la teva seguretat
    Amb tots els canvis que estem vivint, ara més que mai, és important tenir en compte que els nostres plans poden canviar d’un dia per l’altre. Per això, et recomanem, encara que sigui una mica més car, que inverteixis en assegurances que et permetrien anul·lar. amb tota seguretat. 
  • Una assegurança de viatges pot ser de gran ajuda. 
    Un dels nostres consells més importants, la contractació d’una assegurança de viatges on podràs tenir la cobertura que necessitis per la teva aventura. Sigui per viatjar al costat d’Andorra com una mica més lluny, aquesta és una de les opcions més necessàries. Se sol pensar que no fa falta i que disposem de cobertura amb tot el que tenim però, estàs segur? 

Sabem que algun cop hauràs escoltat alguna història d’un conegut o fins i tot d’un familiar. Per aquest motiu, intenta que això no et passi amb tu i escull l’assegurança que millor s’adapta a les teves necessitats. 

A Assap trobaràs diferents tipus d’assegurances per tal que puguis escollir en funció del teu perfil com a viatger. Tenim la cobertura que necessites. 

  • BÀSIC: Amb aquest tindràs la cobertura necessària i imprescindible per poder viatjar amb tranquil·litat dins del territori europeu. Cobertura mèdica, dret a hospitalització per malaltia o accident i altres tipus de cobertures. Vols conèixer tots els detalls? Descobrir
  • ASSISTÈNCIA PLUS: El més recomanat pels viatges més llargs. Amb aquest ja podràs viatjar amb seguretat  a qualsevol lloc del món. A més de disposar de tots els beneficis de l’assistència bàsic, també tindràs cobertures mèdiques, quirúrgiques, farmacèutiques entre altres. Veure més 
  • ASSISTÈNCIA ANUAL: Viatges molt i no vols haver d’escollir sempre? Aquesta pot ser la teva solució. Et proposem una de les opcions més còmodes per als viatgers recurrents. Podràs cobrir imprevistos fins a 90 dies consecutius. No et perdis tots els detalls aquí 

Ara més que mai, sigui per nosaltres o pels altres, viatgem amb precaució i molt respecte. Durant els pròxims dies, recorda portar sempre amb tu la mascareta i un gel hidroalcohòlic per evitar qualsevol mena d’infecció. Però el més important, gaudeix molt de les vacances!

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.