Assegurança d´embarcacions

Sembla que ja tornem a poc a poc a la normalitat i també queda molt poc per a poder gaudir, de la platja, el mar, i per a alguns poder sortir a navegar en alta mar. Gaudir de la immensitat del mar, descobrir racons com cales amagades i exclusives o gaudir de diferents ports nàutics, és molt divertit i molt bon pla per a les vacances d'estiu.

A banda de fer-ho divertit, s'ha de fer segur, i la millor manera és conèixer qué assegurem amb les pòlisses d'embarcacions per tal de només gaudir del mar sense amoïnar-te per res.

La teva embarcació d'esbarjo, sigui a motor, moto d'aigua, piragua o vela, i també les persones amb qui comparteixis afició, estaran en bones mans amb les nostres assegurances especialment concebudes per a embarcacions i vaixells.

Disposem d'un producte exclusiu amb garanties úniques, les quals permeten assegurar vaixells propis o per lloguer.

Les pòlisses d'embarcacions estan pensades per a tenir cobertura durant tot l'any encara que només facis ús de l'embarcació a l'estiu.

I que assegurem? Doncs algunes de les garanties principals són:

  • Responsabilitat Civil
  • Despeses de remolcatge
  • Despeses de retirada de restes
  • Accidents d'ocupants
  • Danys a tercers....

Per exemple, si se t'avaria el vaixell, estaràs cobert en les despeses de remolcatge fins a la zona portuària més propera. O si els teus ocupants es fan mal, ens fem càrrec dels costos dels danys corporals i també del desplaçament.

Pel que fa a la Responsabilitat Civil és obligatòria, perquè als ports esportius solen demanar aquesta pòlissa per a poder accedir dintre. Amb la garantia de responsabilitat civil estaràs cobert en tots els danys materials i personals que puguis causar a un tercer. Tot i que la Responsabilitat Civil obligatòria és de 336.000 euros, pots augmentar aquesta garantia amb la Responsabilitat Civil Voluntària fins a 1 milió d'euros.

També disposem de garanties addicionals, com poden ser:

  • Danys Propis
  • Robatori
  • Pèrdua total
  • IYC (Cobertures Angleses)

Institut Yacht Clauses (IYC), és una cobertura perfecta pels que amarren en boya més de 24 h. La norma general és que tot el que no està exclòs, està cobert.

Aprofitem també per a recomanar-te contractar una pòlissa d'assistència en viatge, sobretot si tens pensat viatjar a algun país estranger. D'aquesta manera si et passés alguna cosa, les despeses d'allotjament en un hotel o per exemple les despeses mèdiques a l'estranger o enviament de medicaments estarien coberts per aquesta pòlissa.

Sigui com sigui la teva embarcació, no dubtis en fer-nos arribar els teus dubtes i contactar-nos per tal que la teva afició sigui la més segura del món!

#quedatacasa #covid-19 #assapassegurances

 

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.