Assegurança esquí a Andorra

Ja estem a un pas de què les nostres estacions d'esquí obrin les seves portes. Pels fanàtics de l'esquí i/o snow ja s'apropa la temporada de l'any més important.

Com tot esport, sempre hi ha un risc, i en aquesta pràctica els accidents a pistes estan a l'ordre del dia. No sempre són per culpa pròpia, ja que malauradament sempre hi ha gent irresponsable que pot causar danys a un tercer, inclús ja hem sentit de vegades, que fins i tot s'ha mort alguna persona.

Aquests tipus d'accidents, a banda del dany físic, comporten una pèrdua de les activitats contractades, com poden ser la pèrdua de classes d'esquí, i a més, un tema molt important, com son les despeses econòmiques, com ara despeses d'hospitalització, despeses de transport, despeses de repatriació, despeses en el lloguer del material d'esquí o snow.

Per aquest fet sempre s'ha de contractar una assegurança d'esquí i/o snow, i així estar sempre cobert sobretot en responsabilitat civil gaudint de totes les estacions d'esquí arreu del món, no només a Andorra.

 És veritat que amb la compra del forfait podem incloure l’assegurança que ens proposen des de l’estació, però aquesta no té les cobertures com l’assegurança d’esquí que pots contractar a traves d’Assap.  

Aquesta assegurança d’esquí té tres modalitats: setmanal, anual o de temporada (de l'1 de novembre al 31 de maig).

Entre algunes de les moltes cobertures que ofereix, destaquem:                         

  • Assistència mèdica, rescat a pistes i repatriacio a Espanya, Europa o resta del món.
  • Desplaçament i hotel per un acompanyant en determinades causes d'hospitalització.
  • Pèrdua de forfait i classes per causa de repatriació.
  • Pèrdua d'equipatges i assistència legal en viatge.


En el cas de marxar fora d'Andorra a practicar l'esquí/snow també és recomanable complementar l'assegurança d'esquí o l'assegurança de snow amb una assistència en viatge. També cal pel nostre i pel seu interès de què totes les persones que viatgin amb nosaltres s'hagin assegurat.
Un accident fora d'Andorra pot ser molt costós pel que fa a hospitalització, proves, operacions o estades d'hotels prolongades a causa de no poder tornar a casa. L’assegurança d’esquí, igual que l’assegurança en viatge, son dos assegurances econòmiques davant de qualsevol imprevist.

Per tant sempre, sempre gaudeix i practica l'esqui/ snow amb la tranquil·litat de saber que en cas de patir un accident a pistes estaràs cobert.

 

*Indicar que el nostre producte és només contractable per a Andorrans.

 

Altres fonts d’interès :

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.