Beneficis del ioga

Ara sembla que estigui de moda practicar aquesta disciplina mil·lenària, les recomanacions dels hàbits saludables amb el lema "mens sana in corpore sano" han fet que creixin els plantejaments de canvi de vida i de salut.
 

El ioga és una de les tècniques, que en cultivar tant el cos com la ment, la gent més acudeix pels avantatges i beneficis que comporta a escala emocional, mental i corporal. Aquesta disciplina va néixer a l'Índia i és una pràctica molt comuna a l'hinduisme.


A través de les tècniques de respiració pots arribar a la meditació i la relaxació. Fet pel qual, les persones amb feines sota pressió i estrès, els hi regula moltíssim.


Tota persona que s'inicia en aquesta pràctica, veu com canvia el cos, sobretot aprenen a conèixer-lo. De fet la ciència ha fet públic que redueix les malalties cardiovasculars, la diabetis i l'obesitat.

Altres avantatges que ens aporta el ioga són:
. L'augment d'energia
. La pèrdua de pes,
. Millora la circulació
. Millora l'equilibri i la postura corporal
. Millora la flexibilitat
. Redueix l'estrès i facilita la relaxació

Com tot, existeixen diferents tipus alguns coneguts són:
. Anusara ioga
. Hatha ioga
. Kundalini ioga
. Bikram ioga
. Yoga aeri.... i així uns quant mes...

El Kundalini ioga, per exemple, és una escola de la disciplina iòdica. El Bikram ioga és un dels recents amb una seqüència de 26 "asanas" (postures).
 

A Andorra, trobarem alguns centres que imparteixin aquesta disciplina, per el que si ja tenies pensat iniciar-te en aquest món, no tens cap excusa!

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.