Benvinguda tardor!

Ja ha arribat una de les estacions de més maques de l'any. El contrast dels colors la converteixen en una de les èpoques més especials. També podríem dir que és una de les èpoques on més precaució necessitem tenir, juntament amb l'hivern, ja que és sinònim de fred, pluges i més foscor. Però abans de res, què et sembla si t'expliquem una mica més sobre la tardor? 

La seva procedència prové de autumnus que significa que arriba la plenitud de l'any. Aquest any, tindrà una durada de 89 dies i és el moment on baixen les temperatures i el paisatge canvia completament les seves tonalitats. Sense dubtes és una de les èpoques més especials de l'any. Passem dels tons verds als vermells i grocs, un espectacle natural. També és l'època on els animals es preparen per recollir tot el menjar per guardar-lo durant l'hivern. 

Amb la tardor, comencen les pluges i el fred i segons quins moments pot ser molt convenient seguir alguns consells. 

 

CONDUIR DURANT LA TARDOR 

És l'època de l'any que més reptes podem tenir a causa de la meteorologia, l'augment de les hores d'obscuritat i l'acumulació de fulles a la carretera. Durant la tardor tingues en compte alguns aspectes: 

  • Les fulles que hi poden haver a la carretera si es mullen, poden afectar a l'adherència de les rodes. Amb pluges s'ha d'evitar realitzar accions brusques o frenar de cop. 
  • La qualitat i l'estat dels neumàtics a la tardor, és un dels aspectes més importants a tenir en compte. Segons indiquen els professionals, en cap cas el dibuix de la roda pot baixar dels 2 mm. 
  • Amb boira, s'ha d'augmentar la distància de seguretat entre cotxes i reduir la velocitat. 
  • Evitar utilitzar llums de llarga distància amb boira, perds molta visibilitat. Utilitza sempre les llums antiboira.
  • Sabies també que durant la tardor molts animals estan més actius? Per aquest motiu, a la carretera vés sempre amb precaució. 

 

LA TEVA SALUT ÉS EL QUE MÉS IMPORTA

La baixada de temperatures es nota i ara més que mai hem de protegir-nos. És el moment on podem començar a notar els primers refredats a causa dels canvis de temperatura que notem: calefacció al cotxe o a casa, fred a l'exterior, etc...  Recorda que el refredat també és molt contagiós per aquest motiu, en cas d'estar-ho, evita el contacte directe amb companys i familiars. Tot i això, per poder prevenir-ho, et compartim algunes pautes que podran ajudar-te. 

  • Recarrega el teu sistema amb vitamina D. Ara ja no hi ha tantes hores de sol, per aquest motiu, és important buscar aliments que ens ajudi a produir aquesta vitamina com el peix blau, els ceps o el formatge. Sabies que la ceba o l'all tenen propietats antibiòtiques? I de forma natural! Aquests dos aliments et poden ajudar a prevenir qualsevol infecció. 
  • Utilitza mocadors d'un sol ús. 
  • Renta sempre les teves mans abans de tocar qualsevol espai. 
  • Vigila amb els espais tancats. Ara amb totes les mesures de precaució, ja no compartim espai tancat amb tanta gent. Tot i així, hem de ser curosos. 
  • No t'automediquis! En cas de nota algun símptoma de refredat o constipat, visita sempre al teu metge de referència. 

La prevenció és vital per evitar aquesta malaltia.  El més important, tenir una bona higiene, ventilar els espais tancats i evitar el contacte amb malalts.

Tot i ser una de les èpoques més maques de l'any, és també el moment de mirar per tu i cuidar-te. A ASSAP estem amb tu i t'oferim un gran nombre d'assegurances adaptades a mida a les teves necessitats. 

Contacta amb nosaltres per a més informació! 

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.