Com guardar la moto durant l´hivern?

A Andorra hi ha molta afició per la moto però tot i que molts/es l’utilitzen tot l’any, hi ha d’altres que prefereixen guardar-la amb l’arribada de la pluja, de la neu i de l’hivern, i tornar a treure-la quan arriba el bon temps.

I si ets d’aquests, segur que et demanes què és el millor per deixar la moto aturada durant un llarg període de temps perquè tingui el mínim deteriorament possible.

No et preocupis... A ASSAP Assegurances et donem 5 consells per guardar la teva moto durant l’hivern:

1. Desconnectar la bateria

Gairebé ningú hi pensa però és molt important desconnectar la bateria de la moto i deixar-la connectada a un carregador de tal forma que vagi subministrant petites dosis de càrrega i que sempre estigui activa, si la volem deixar guardada un llarg període de temps.

El motiu? A l’estar tant temps sense moure’s, la bateria perd propietats i haurem de canviar-la més aviat.

2. Inflar les rodes més del compte

Hauríem de deixar els neumàtics un quilo per sobre de les pressions normals ja que evitarem que la carcassa es deformi, i si hi ha alguna fuga, que no arribin a desinflar-se del tot

3. Cobrir la moto amb una funda

Indispensable tindre una funda que cobreixi tota la moto de pol·lució i humitat si volem deixar-la guardada durant l’hivern (i de pas, que ens ajudi a “amagar-la” de la vista i evitar temptacions...)

4. Un lloc tranquil on guardar la moto

Hem de buscar un lloc sec i cobert (no a la intempèrie) per protegir la moto de la meteorologia.

Si guardem la moto a un lloc segur i de confiança, estarem més tranquils/es.

5. Deixar el dipòsit ple de gasolina

L’últim però no el menys important! Hem de procurar deixar el dipòsit ple de gasolina i no d’aire, ja que si el dipòsit és metàl·lic, l’aire podria oxidar-lo.

Si seguiu tots els consells, tindreu la moto preparada en les millors condicions per una primavera/estiu de moltes corbes i quilòmetres.

I si tens una moto d’alta gamma i vols estar 100% tranquil, fes un cop d’ull a les nostres assegurances de motos. Especials per a tu!

 

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.