Destinacions per Espanya estiu 2020

Aquest estiu, les vacances per a molts, a causa de les restriccions causades per la COVID-19, seran principalment pel territori Espanyol.

La web de viatges Tripadvisor, als seus usuaris, els hi va fer una enquesta per les destinacions nacionals més populars, aquestes són Tenerife, Benidorm i Mallorca.

Per contra, molts opten per Girona i la ciutat de Barcelona. Els paisatges que ofereix la costa brava sempre tenen un gran atractiu i la ciutat és la preferida per a fer una escapada, per davant de Madrid.

També, sortint de les grans urbs i dels municipis provincials, la costa Daurada, també té el seu públic, ja que els destins de costa sempre són el número 1 quant a triar la destinació.

Les destinacions més econòmiques, per a passar uns dies de vacances, poden ser Gran Canària, Tenerife, Guipúscoa i la costa Gallega.

Els que tenen canalla, també podran trobar destinacions divertides perquè els més petits de la casa puguin gaudir al 100%. Barcelona i Madrid com a ciutats cosmopolites ofereixen una gran gama d'activitats, entre algunes es podrien destacar, cinema, teatre, conta contes, zoològic...etc, en fi un gran ventall de possibilitats. El Pirineu Català també ofereix un sinfí d'activitats envoltats de natura com poden ser excursions, rutes i activitats.

Pels que els hi agrada la història, també es poden trobar quatre viles espanyoles per gaudir de les seves muralles, castells i gastronomia, aquests pobles són: 

  • Besalú a Girona
  • Olite a Navarra
  • Albarración a Terol
  • Santillana del Mar a Cantàbria

A banda, també hi ha viatgers que allò que els hi agrada és trobar hotels que siguin originals i insòlits que l'experiència sigui memorable. Per exemple:

  • Les Cabanes Als Arbres a Girona, ofereixen passar la nit en una cabana suspesa en l'aire i en la copa d'un arbre. 
  • L'Hotel Rural Els Caragols situat a Màlaga, ofereix totes les seves habitacions amb forma de caragol.

I a qui no li agradaria allotjar-se en un far? O Semàfor a Finisterre la Corunya, trobem aquest hotel en forma de far, i totes les seves habitacions permeten gaudir d'una meravellosa posta de sol.

De totes maneres, viatgis a on viatgis tinguis en compte de contractar una assegurança de viatge. Un dels avantatges que té aquest producte, una assegurança per viatjar, és sobretot les despeses hospitalàries i les despeses de repatriació a tenir molt en compte a quina part del món viatgis.

"Hi ha molta diferència entre visitar països i ciutats", deia Rousseau, i per a gustos colors, per tan dintre del territori Espanyol, sempre podrem trobar aquella destinació que s'adapti a les necessitats de cadascú.

#assapassegurances

 

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.