Fiatc i Zurich, els nostres delegats

 

A Assap, els nostres assegurats i les seves necessitats són la nostra màxima prioritat: tant en el moment de proposar-los una cartera de productes ajustats a les seves necessitats, com d'aportar-los una resposta ràpida i eficaç en la gestió de sinistres o incidències.

El que ens diferencia de la competència són les assegurances integrals, t'ho assegurem tot, tant en l'àmbit particular com de negoci, amb productes personalitzats i competitius.

Comptem amb assegurances bàsiques, com poden ser l'assegurança de cotxe i l'assegurança de llar, però també comptem amb assegurances de vida, assegurances adients per a empreses i autònoms i fins i tot, assegurances més especifiques com poden ser pels riscos que poden sorgir en un tot risc de construcció. Sigui quina sigui la teva activitat o les teves necessitats ens podem adaptar i proposar assegurances a mida.

Som els únics a Andorra que comptem amb dues delegacions de companyies asseguradoresFiatc i Zurich. El fet de treballar amb aquestes dues grans asseguradores ens proporciona un ventall molt ampli de productes per als nostres clients, i a part de les cobertures mínimes, oferim un ventall de cobertures opcionals per a contractar a la carta. A banda com a corredors d'assegurances, no tenim limitacions de treballar amb una única companyia d'assegurances.

Fiatc Seguros se situa en el Top20 del rànquing de les asseguradores espanyoles. Amb un equip de gairebé 900 persones i quasi 90 anys d'experiència en el sector, és una de les empreses destacades per la seva fiabilitat i professionalitat. La solidesa de Fiatc rau en els seus 80 anys d'experiència.

Zurich, d'origen suís, és una de les asseguradores espanyoles amb més experiència en el sector. La seva presència en més de 170 països i prop de 55.000 persones al servei dels seus assegurats a escala mundial. El Grup Zurich és líder en solvència, amb més de 130 anys d'història a Espanya, prop de 2.000 treballadors i més de 2,4 milions de clients.

També, podem gestionar i donar assessorament a clients complexos com ara grups d'empreses o l'Administració Pública, gràcies a l'ampli ventall de productes amb garanties bàsiques i opcionals.

Tenim una completa oferta en assegurances de salut com poden ser complements amb mútua i/o assegurances d'accident, molt recomanables per a autònoms.

Sempre tindràs el mateix gestor que actuarà com el teu interlocutor per a totes les gestions i assessoraments que necessitis.

I moltes coses més, que us convidem a descobrir!

 

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.