Fira d´Andorra la Vella, 2019

Aquest pròxim cap de setmana, els dies 25,26 i 27, tindrà lloc la 41ª edició de la Fira d'Andorra 2019.

Pel turisme, visitants, i la gent que viu a Andorra, ja és una cita indispensable, ja que durant els tres dies, les marques i/o empreses de diversos sectors, normalment aprofiten per a oferir al públic promocions, descomptes i/o ofertes que només són vàlides durant la Fira. Per tant, tens l'oportunitat de poder adquirir/comprar alguna cosa a un preu més baix que qualsevol altre dia. Per exemple, un històric és la d'adquirir a Grandvalira el forfet de temporada a un preu més reduït. Tant pel públic andorrà com pel turista.

Com ja és una pràctica habitual oferir promocions especials per la fira, nosaltres, ASSAP assegurances, també tindrem un expositor compartit amb el Club Nàutic d'Andorra i de la mà d'una de les companyies asseguradores que representem a Andorra, com és Fiatc. Aquest any, lliurarem uns flyers amb un descompte per qualsevol assegurança anual i també com a novetat, tindrà lloc el concurs fotogràfic d’Assap Fira 2019, en el qual es podran guanyar dues entrades a Caldea.

Tothom que ja ha visitat la fira, sap més o menys que es pot trobar, però pensem que la gran desconeguda són la seva història, els seus orígens.

La història de la Fira d'Andorra té els seus orígens als mercats de ramaderia que es feien abans de començar amb la climatologia de l'hivern, que feia més difícil poder adquirir certs productes entre el poble Andorrà. Cap als anys 90 aquest mercat ja es consolida com a fira en la qual s'esdevé un lloc d'intercanvi entre els expositors i els visitants.

Aquest esdeveniment, actualment ja es tracta, d'una fira multi sectorial, situada a l'envelat del parc central d'Andorra la Vella, en la que dins dels seus 12.000m2, es poden trobar uns 197 expositors, distribuïts com poden ser el sector del turisme, la gastronomia, els serveis, el comerç, l'automòbil i també institucions públiques com privades... Etc. A banda també pots trobar expositors de pobles veïns als Pirineus que fan una mostra de productes agrícoles i artesanals, evidentment també es troben productes artesanals d'Andorra. A l'exterior de l'envelat, també hi han paradetes, quasi gairebé totes elles destinades al mercat artesanal.
També hi tenen cabuda les associacions, entitats i/o clubs, com per exemple ATIDA, que el Comú d'Andorra la Vella, facilita un espai propi d'uns 1.000m2, en les que organitzen activitats i espectacles.
 

Així que ja saps, si no et vols perdre promocions i descobrir novetats, en cotxes, motos, salut, vida, esports.. Etc, No passis el cap de setmana tancat a casa i , amb la teva família, vine a visitar la fira.
 

Us esperem a tots!

Enllaços d’interès:

Turisme Andorra la Vella

Visit Andorra

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.