Sant Jordi a Barcelona

Cada 23 d’abril, Barcelona celebra la diada de Sant Jordi i s'omple de parades de llibres i roses. Si tens possibilitats d’anar a Barcelona aquest dia, és una jornada per a gaudir-ne d’aquesta magnífica i propera ciutat. A banda d’això, també pots aprofitar i gaudir d’altres activitats relacionades i que són també interessants. Et detallem unes quantes:

  • Pregó de lectura

El Consorci de Biblioteques de Barcelona organitza el pregó de lectura, que enguany serà a càrrec de  l'escriptor Mia Couto.

  • Visitar l’Ajuntament 

De 10hrs a 18hrs, l’Ajuntament de Barcelona obrirà les portes a tothom. El recorregut començarà a la porta del carrer de la Ciutat (façana gòtica).

  • Entrada a la Sagrada Família

Si el teu nom és Jordi, Jorge, Jordina i Georgina, podràs gaudir de l’entrada gratuïta.

  • Els llibres més macos

El Festival del Llibre d’Artista i la Petita Edició amb paradetes estaran presents tot el dia a la plaça Sant Just, a on presentaran obres d’autors internacionals.

  •  Petó col·lectiu

Òmnium Cultural i una vintena d’entitats del col·lectiu LGBTI organitzen aquest acte festiu i reivindicatiu, amb el lema “Estima com vulguis”, situat a la plaça Universitat.  Hi haurà activitats, tallers, literatura, djs, concurs de petons i xous de dansa.

 

Així que ja saps, agafa el cotxe i a gaudir del dia !

 

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.