T'agrada bussejar? Ocean space habitat

General

 

Els bussejadors experimentats saben que cal tornar si o si a la superfície, ja que a certa profunditat no hi ha llum, la pressió pot ser mortal i les bombones tenen el seu temps limitat d'oxigen.

Michael Lombardi i Winslow Burlesón són un explorador del National Geographic i un professor de la Universitat de Nova York, que han creat el primer sistema per a poder realitzar immersions més llargues i profundes.

Ocean Space Hàbitat és un campament base inflable marítim, que permet sota l'aigua un espai en sec en el seu interior, en el qual poder descansar, llevar-se l'equip, canviar-se, menjar, parlar, i fins i tot dormir;

És de fàcil transport, i dins té capacitat per a dues persones. Gràcies a la seva depuradora de diòxid de carboni i els seus ventiladors permeten que l'interior disposi d'oxigen durant gairebé 6 hores.

De moment, solament és possible per a finalitats científiques; però en un futur podrà ser utilitzat per tot el que ho desitgi.

«Imagínate que un turista, habitualmente limitado a una inmersión de una hora, pudiera quedarse bajo el agua más tiempo durante esa transición mágica de la luz del sol a la oscuridad del crepúsculo, con toda la vida que surge. La gente podría experimentar el océano de una forma nueva», explican.

Vols estar sempre al dia?

Si vols que t’enviem els propers articles del nostre blog, així com notícies o promocions, tens dues opcions:

Subscriu-te a la nostra news (enllaç al peu de la pàgina d’inici), o Contacta amb nosaltres fent click al següent botó.