T'agrada bussejar? Ocean space habitat

 

Els bussejadors experimentats saben que cal tornar si o si a la superfície, ja que a certa profunditat no hi ha llum, la pressió pot ser mortal i les bombones tenen el seu temps limitat d'oxigen.


Michael Lombardi i Winslow Burlesón són un explorador del National Geographic i un professor de la Universitat de Nova York, que han creat el primer sistema per a poder realitzar immersions més llargues i profundes.


Ocean Space Hàbitat és un campament base inflable marítim, que permet sota l'aigua un espai en sec en el seu interior, en el qual poder descansar, llevar-se l'equip, canviar-se, menjar, parlar, i fins i tot dormir;


És de fàcil transport, i dins té capacitat per a dues persones. Gràcies a la seva depuradora de diòxid de carboni i els seus ventiladors permeten que l'interior disposi d'oxigen durant gairebé 6 hores.


De moment, solament és possible per a finalitats científiques; però en un futur podrà ser utilitzat per tot el que ho desitgi.

«Imagínate que un turista, habitualmente limitado a una inmersión de una hora, pudiera quedarse bajo el agua más tiempo durante esa transición mágica de la luz del sol a la oscuridad del crepúsculo, con toda la vida que surge. La gente podría experimentar el océano de una forma nueva», explican.

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.