Corredors d'assegurances a Andorra amb més de 40 anys.
Cotxe, moto, llar,​ vida, salut, empreses, ...
i tot allò que faci falta perquè la teva tranquil·litat, és el que més ens importa.

ASSAP

Amb més de 40 anys d'experiència en el sector de les assegurances a Andorra, ASSAP és una empresa consolidada que t'ofereix una àmplia oferta de productes per garantir la teva tranquil·litat tant en l'àmbit personal com professional. Defensem els teus interessos, quan més ho necessitis, perquè som professionals de les assegurances.

Zurich i Fiatc, la nostra garantia

Som delegats de dues de les companyies asseguradores més importants a l’estat espanyol, Zurich i Fiatc, que són garantia de prestacions de qualitat i de resposta en cas de sinistre.

El fet de treballar amb aquestes dues grans asseguradores proporciona a ASSAP un ventall molt ampli de productes per als nostres assegurats, i una major capacitat d’adaptació a les seves necessitats.

Els nostres clients opinen

La nostra millor targeta de presentació: clients que ja treballen amb nosaltres i que els fem costat en tot moment.

Notícies i novetats

Segueix el nostre bloc per estar sempre al dia de les principals novetats, guies i consells del món de les assegurances. 

Sant Valentí a Andorra: 5 plans romàntics
19
març
2021

S’acosta un dia molt especial per a tots i totes els enamorats i enamorades: 14 de Febrer, el dia de Sant Valentí.

Què fer si tenim un accident a la neu?
19
març
2021

Durant l’hivern, gran part de la població d’Andorra gaudeix de la neu esquiant, fent alguna excursió amb raquetes de neu, randonnée o bé jugant amb els més petits de la casa.

Com guardar la moto durant l'hivern?
19
març
2021

A Andorra hi ha molta afició per la moto però tot i que molts/es l’utilitzen tot l’any, hi ha d’altres que prefereixen guardar-la amb l’arribada de la pluja, de la neu i de l’hiver