Assegurances crisis Covid-19 Andorra

Des del mes de març a on el nostre país es va paralitzar, són molts els afectats avui dia per la crisi econòmica que representa aquesta inactivitat laboral.

Assalariats acomiadats, empreses i autònoms amb despeses fixes però sense cap facturació. En major o menor mesura molts podran sobreviure, però malauradament per a molts això es traduirà amb un cessament indeterminat de l'activitat.

https://www.assap.ad/assegurances-andorra/blog/situacio-economica-i-laboral-covid-19

Govern, per tant, amb la llei Òmnibus, vol intentar ajudar i frenar aquesta situació amb el paquet d'ajudes econòmiques.

https://www.govern.ad/mesures-economiques-laborals-i-socials

https://www.govern.ad/images/stories/Coronavirus/PDFs/resum_llei.pdf

Algunes de les asseguradores del nostre país s'han sumat a col·laborar en aportar un granet de sorra per a pal·liar la crisi. Com nosaltres, ASSAP, hem fet una donació al fons solidari.

A banda de donar suport al Govern d'Andorra, també estem donant suport, i ara en aquestes circumstàncies més que mai, als nostres clients. Entenem i empatitzem amb les circumstàncies de cadascun d'ells i els hi fem costat.

Una de les preguntes freqüents que ens estan traslladant els nostres clients és si existeix algun tipus d'assegurança, sobretot pels autònoms i empresaris, que els hi pugui facilitar aquesta situació, ja que els autònoms o treballadors per compte propi solen estar en desavantatge respecte als assalariats o empleats en qualsevol activitat.

Lamentablement avui dia, les pandèmies estan excloses pel que fa a la inactivitat, però el que avui hem de tenir present són les assegurances de salut. Com per exemple les assegurances de Subsidi, de Complement Cass, de Vida i afegiria les d'Accidents, sobretot molt adients per a les persones que es desplacen diàriament en cotxe o moto

Arran de l'impacte de la Covid-19, ens hem adonat que som molt fràgils i contra més preparats estiguem millor.

Des d'Assap assegurances volem dir-te que en tot moment estem per a poder ajudar-te assessorar-te i fer-te costat en aquests moments tan complicats!

#quedatacasa #covid-19 #assapassegurances

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.