Les professions més rares del món

 

Creus que la teva feina no és gens fàcil? Que és un rotllo? T’avorreix?

Per contra, estàs sense feina i vols optar a una professió original, i a on no hi hagi tanta competència per optar al lloc de treball?

Et detallem un recopilatori d’algunes de les professions més rares del món :

 

  • Bus recollidor de pilotes

Els camps de golf tenen llacs i estanys, i en aquests acaben moltes pilotes de golf de jugades mal calculades. Molts compten amb bussos professionals per a recollir-les, ja que es poden arribar a colar en les seves aigües unes 120.000 pilotes anuals.

  • Tastador menjar de gossos

Hi ha persones que previ pagament donen el seu vistiplau al gust dels pinsos i/o galetes d'aquests animals. Resta tranquil, ja que el gust del menjar del teu gos està comprovat!

  • Inspectora olor d'axil·les

Es dediquen a olorar l'axil·la de voluntaris, per a verificar l'eficàcia dels desodorants.

  • Metge de nines

Arreglen ninots/as en mal estat els quals el nen/nena en qüestió no volen desfer-se d'ells/es.

  • Planyívol professional

Són persones que van als enterraments d’ algú en concret a plorar-li. Generalment es contracten en enterraments on el mort no tenia molts familiars i amics, no va ser molt popular, o simplement els familiars volen que sigui un acte multitudinari.

  • Fer cua

Són persones que fan la cua per a tu a canvi de diners.
P. ex. comprar entrades per a un concert, fer cua per a comprar un dispositiu mòbil que saps que s'esgotarà en poc temps....
 

Com pots comprovar hi ha professions rares i originals en aquest món, de fet només hem indicat algunes però n'hi ha moltes més!


De totes maneres, treballis a on treballis, tinguis la professió que tinguis, però ets el que aporta més econòmicament a casa teva i/o ets el gerent d'una empresa, tingues present en tenir una assegurança de vida!

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.