Pensant en futur. Cuida la teva salut!

Arriba aquest moment de l’any on tornem a la nostra rutina. La tornada al cole pels més petits, la tornada a la feina després d’uns dies de vacances. Però també arriba el moment on potser el nostre cos requereix més energia. Passarem de nou més temps connectats als dispositius electrònics (situació que pot afectar a la nostra salut visual), més temps en espais amb aires condicionats i canvis de temperatura, i possiblement, en algun moment una mica més d’estrès.   

Sigui quina sigui l’època de l’any, la nostra salut i la dels nostres sempre és el que més importa. Tinguis l’edat que tinguis, has pensat en algun moment per què és tan important una assegurança de salut? Per què és positiu tenir-la? Tant de bo mai haguéssim de fer-ne ús, però com diu el dit, “val més prevenir que curar”. 

Moltes vegades no li donem la importància que necessita però una assegurança té com a principal objectiu prevenir de qualsevol problema, en aquest cas, en salut. Són innumerables els beneficis de tenir una d’aquestes pòlisses contractades. Alguna vegada hi has pensat?

El primer que has de tenir en compte és que es tracta d’una inversió de futur i no d’una despesa. Recorda que amb una assegurança d’aquest tipus sempre podràs estar tranquil. A més, pots contractar-la quan tu vulguis! Així mateix, el que has de fer és gaudir del que realment importa i fer-ho amb els teus. Aquestes assegurances garanteixen una cobertura al 100% en despeses mèdiques i en moltes ocasions, t’estalvia temps. I també tindràs accés a les cobertures més essencials. 

Recorda que també és de vital importància saber tot el que et cobreix la teva assegurança i les prestacions que pots arribar a rebre. Amb ASSAP, podràs trobar-te amb tres tipus d’assegurances de salut que podran ser beneficioses per a tu. 

  • La primera i la que podríem considerar més necessària és la de complement de la CASS. Com bé saps, a Andorra la seguretat social cobreix fins al 75% de les despeses mèdiques. És per aquest motiu, que un complement d’aquest tipus sempre pot ser molt beneficiós pel nostre dia a dia. Tal com ja us vam explicar en un article que parlàvem del complement de la CASS Ampliat, hi ha certs aspectes que hem de tenir en compte, però aquesta assegurança cobreix el 25% total de la despesa mèdica i farmacèutica que la CASS no cobreix. El complement de la CASS Ampliat també reemborsa certes despeses mèdiques d’Espanya o de França. 
  • Un altre tipus d’assegurança és el de reemborsament de despeses. Aquesta és perfecta per les persones que no disposin dels beneficis de la Caixa Andorra de Seguretat Social i necessitin una assegurança de salut. Aquesta ofereix una cobertura pels centres mèdics a Andorra i també a certs d’Espanya o la resta del món. Tota una assegurança ! 
     
  • Per finalitzar, també trobaràs l’assegurança de complement salarial, una de les millors opcions que des d’ASSAP podem oferir-te. És molt recomanable per autònoms, que com bé sabràs, moltes vegades poden estar en desavantatge respecte a altres activitats empresarials, o per aquells treballadors que vulguin garantir el seu salari en cas de baixa o malaltia. Aquest és vàlid només per persones que ja disposin d’assegurança a la CASS però que vulguin garantir el seu confort en cas d’incidència. 

No oblidis que la teva salut i la dels teus és el més important. Per això, fes una aposta per la qualitat de vida i la tranquil·litat en tot allò que fas. Que res t’impedeixi viure al màxim i aprofitar de cada segon. Aquestes assegurances ofereixen moltes possibilitats per adaptar-se a tu, i nosaltres també ho fem. Que res interfereixi en el teu benestar. 

Més de 40 anys d’experiència ens avalen. Per què el que més ens importa és la teva tranquil·litat. 

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.