Vacances de càmping

Anar de vacances a un càmping o acampar en alguna zona permesa, sempre és una opció triada pels que volen fugir de les típiques vacances d'hotel i volen gestionar-se els seus horaris, a més amb nens sempre és una opció molt divertida.

Però pels que mai heu anat d'acampada o heu llogat una autocaravana, us detallem tot un seguit de recomanacions:

  • Primer de tot estudiar bé la zona en la qual volem anar. Si l'opció serà acampar, haurem d'assegurar-nos que allà a on volem anar hi ha zones permeses per a l'acampada i si anem de càmping en quins deixen l'accés de les autocaravanes.

  • Després fer una llista de tot el material que podem necessitar, si anem en autocaravana, la llista serà més curta que si anem d'acampada, ja que les autocaravanes normalment ja disposen del material mínim per cuinar i neteja personal.

Tenir en compte si marxem a l'estiu:

  • Roba còmoda, tipus xandall.
  • Impermeable
  • Gorra
  • Depenent de la zona, necessitarem botes de senderisme i mitjons gruixuts i//o roba de platja i sandàlies.
  • I roba de llit: sac de dormir, llençols, alguna manta per si refresca i tovalloles.

També tot el que serien els estris i elements per cuinar; Si anem a un càmping, els bungalous/autocaravanes ja comptem amb tot això, però pels que acampen, si hauran de portar un mínim d'estris.

Preveure elements de socors i de protecció, com poden ser una petita farmaciola, protector solar, walkie talkies, ja que potser anem a una zona que no disposa de cobertura o d'endolls per carregar el mòbil, espelmes, i en el cas d'anar amb nens, tovalloletes humides i jocs de taula.
 

Bones vacances i bona acampada!

#assapassegurances

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.